Libnet.ro
UNICEF

13:45

incepe RAZBOIUL TOTAL! Armata SUA a facut anuntul! Urmatoarea TINTA va fi...

B1 B1,
incepe RAZBOIUL TOTAL! Armata SUA a facut anuntul! Urmatoarea TINTA va fi...

Americanii se pregatesc pentru posibile conflicte milidtare care vor avea loc in reteaua subterana a marilor metropole! in acest sens, armata cheltuieste peste o jumatate de miliard de dolari pentru a fi gata de. continuă pe B1

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat!

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat! Femeile vor putea continua sa munceasca pana la varsta de 65 de.

Adela Popescu e din nou insarcinata. Modalitatea inedita prin care a facut anuntul si a dezvaluit sexul bebelusului FOTO

Adela Popescu 31 de ani) a marturisit ca va deveni mama pentru a doua oara. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, cand vedeta a intrat in legatura telefonica cu mama ei. Pentru a da vestea cea mare familiei, Adela Popescu si sotul ei, Radu Valcan, au pregatit un moment special.

Gabriela Cristea a facut anuntul neasteptat in direct! Ce surpriza!

Gabriela Cristea a facut un anunt neasteptat la inceputul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. Telespectatorii Antenei Stars au primit vestea cea mare, ieri, direct de la prezentatoarea.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )