Libnet.ro
UNICEF

23:00

incepe Romanii au talent: ce se va intampla in prima editie

Adevărul Adevărul,
incepe Romanii au talent: ce se va intampla in prima editie

Emisiunea Romanii au talent revine pe micile ecrane vineri. Al zecelea sezon va avea si o regula noua pentru a marca aniversarea unui deceniu de existenta cu audiente remarcabile. continuă pe Adevărul

George i-a socat pe juratii Romanii au Talent. Andi Moisescu: inchidem emisiunea aici! FOTO

George a fost printre primii concurenti din editia de vineri seara, pe 7 februarie, din Romanii au Talent. Tanarul si-a dovedit calitatile unice, dar i-a luat pe nepregatite pe cei de la masa juriului. Totodata, nici cei din public nu au fost tocmai prea incantati de o asemenea reprezentatie. Multi dintre cei din public au .

Cum aratau Pavel Bartos si Smiley in 2010, la prima editie Romanii au Talent. Abia ii mai recunosti FOTO

Vedetele PROTV s-au schimbat mult, odata cu trecerea anilor. Echipa formata din Pavel Bartos si Smiley este indragita de catre publicul roman, iar in prezent nu mai seamana prea tare cu cei urma cu un deceniu. Atunci cand debuta emisiunea Romanii au Talent, cei doi erau deja celebri, insa si-au consolidat si rolul pe scena .

La ce ora incepe pe Pro TV prima emisiune din noul sezon Romanii au Talent

Vineri, 7 februarie, la PRO TV incepe sezonul cu numarul 10 al emisiunii Romanii au talent, motiv pentru care am strans 10 informatii care iti vor aminti de ce acest show este cel mai iubit din Romania. Ora la care incepe sezonul 10 al emisiunii Romanii au talent de la Pro Tv Sezonul 10va fi .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )