Libnet.ro
UNICEF

15:00

incepe TIFF 2016. Directorul festivalului, Tudor Giurgiu, in direct din Cluj la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
incepe TIFF 2016. Directorul festivalului, Tudor Giurgiu, in direct din Cluj la Adevarul Live

In aceasta seara, Festivalul Iinternational de Film Transilvania TIFF isi deschide portile pentru a 15-a editie. Cu vesti la cald, chiar din Cluj Napoca, directorul festivalului, regizorul Tudor Giurgiu, este invitat intr-o legatura directa la Adevarul Live, de la ora 14. continuă pe Adevărul

DHL Express Romania, partener logistic oficial al TIFF 2016

Compania de curierat expres si logistica DHL, impreuna cu organizatorii Festivalului International de Film Transilvania TIFF), anunta incheierea unui parteneriat prin care ofera suportul logistic necesar desfasurarii acestuia, in perioada 27 mai 2016 - 5 iunie 2016, potrivit unui comunicat de presa.

incepe TIFF! Cea mai ampla editie se deschide cu premiera filmului lui Nae Caranfil si un show cu trapezisti suspendati de macarale

A 15-a editie a celui mai mare festival de film din Romania, TIFF, se deschide vineri, 27 mai, la Cluj, cu o gala impresionanta care va cuprinde toata Piata Unirii. Primul film din festival este cea mai noua productie a lui Nae Caranfil, iar trupa Transe Express promite un show de street art, dans,muzica si acrobatii.

Surprizele TIFF 2016: Castelul Gilau, cine-concert in biserica, Somes Open Air si Culinary Cinema

Castelul de la Gilau, malul Somesului si Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime se numara printre cele mai noi spatii din Cluj ce vor gazdui anul acesta o serie de evenimente inedite, la cea de-a 15-a editie TIFF. Culinary Cinema, un nou concept de eveniment, va fi inaugurat anul acesta in cadrul TIFF cu o proiectie urmata de o petrecere gastronomica, au anuntat organizatorii.

Sophia Loren vine in Romania la TIFF 2016

Sophia Loren vine pentru prima data in Romania, ca invitat special alFestivalului International de Film Transilvania, in cadrul caruia va primi un premiu pentru intreaga sa cariera. Actrita va fi prezenta la gala de inchidere a celei de-a 15-a editii TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul National din Cluj-Napoca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )