Libnet.ro
UNICEF

19:00

incepe urgia! Meteorologii au facut anuntul: Cod galben de inundatii

Antena3 Antena3,
incepe urgia! Meteorologii au facut anuntul: Cod galben de inundatii

Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pentru judetele Suceava si Neamt, precum si Bacau, Harghita si Covasna, valabile pana duminica seara. Sunt sub cod galben de inundatii afluentii mic. continuă pe Antena3

incepe urgia! Meteorologii au facut anuntul: Cod galben de inundatii

Hidrologii au emis o atentionare de COD GALBEN DE INUNDATII pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava, valabila pana vineri seara. Ca urmare a.

Nu scapam de arsita nici luni: Meteorologii au emis COD galben de CANICULA pentru 19 judete

Meteorologii au emis, pentru luni, un cod galben de canicula valabil pentru Bucuresti si alte 19 judete. De asemenea, specialistii au precizat ca ploile vor persista in estul si centrul tarii si la munte.

COD galben de INUNDATII, in Suceava

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava, valabila pana vineri seara.

Dupa canicula urmeaza inundatiile: Hidrologii au emis un cod GALBEN de inundatii, in Suceava si Neamt

Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pentru judetele Suceava si Neamt, precum si Bacau, Harghita si Covasna, valabile pana duminica seara.

Cod galben de inundatii in Bacau, Covasna si Harghita

Raurile mici din bazinele superioare ale raurilor Ciobanus, Uz, Dofteana si Slanic, afluenti ai raului Trotus, din judetele Bacau, Covasna si Harghita sunt sub cod galben de inundatii pana duminica.

Cod galben de inundatii in Bacau, Covasna si Harghita

Raurile mici din bazinele superioare ale raurilor Ciobanus, Uz, Dofteana si Slanic, afluenti ai raului Trotus, din judetele Bacau, Covasna si Harghita sunt sub cod galben de inundatii pana duminica seara.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri mici bazinul superior al Bistritei, pana vineri la ora 18.00

Hidrologii au emis vineri o atentionare cod galben de inundatii pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava. Atentionarea este valabila pana la ora 18. Potrivit Institutului.

INHGA: Cod Galben de inundatii in cinci judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare de Cod Galben de inundatii pentru raurile din cinci judete din Moldova si Transilvania. Atentionarea este valabila pana.

inca nu scapam de arsita. Meteorologii au emis un nou cod GALBEN de canicula

Meteorologii au emis, vineri, un nou cod galbe de canicula valabil pentru zonele de campie si podis. in zonele mentionate, indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35. 37 de grade si izolat 38 de grade.

Cod portocaliu de canicula in sapte judete, cod galben in Bucuresti si 30 de judete, sambata

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui Galati si, partial, Bacau si Vrancea, iar pentru alte 30 de judete si Capitala cod galben. Atentionarea intra in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3053 seconds )