Libnet.ro
UNICEF

22:45

incepe vaccinarea anti-COVID a cadrelor medicale din toata tara. Cate persoane vor fi vaccinate in fiecare zi

Adevărul Adevărul,
incepe vaccinarea anti-COVID a cadrelor medicale din toata tara. Cate persoane vor fi vaccinate in fiecare zi

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat ca din 4 ianuarie incep activitatea de vaccinare 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din Romana si ca ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi. continuă pe Adevărul

O pierdere de vaccin si nicio reactie adversa, in prima zi a campaniei de imunizare a cadrelor medicale din Alba

Nicio reactie adversa nu a fost raportata in prima zi a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in judet, cand au fost imunizate 364 de cadre medicale.

Cand incepe vaccinarea populatiei, in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre fazele de vaccinare anti-COVID

Primele doze de vaccin anti-COVID au intrat la noi in tara, sambata, 26 decembrie 2020, a doua zi de Craciun. Acestea au fost distribuite la Institutul Bals si la celelalte noua spitale de boli infectioase aflate in linia intai in lupta cu noul coronavirus, din Bucuresti. Iata cand incepe vaccinarea populatiei. Cand incepe vaccinarea populatiei .

incepe vaccinarea anti-COVID la Spitalul Prof. Dr. Dimitrie Gerota. Procedura se incadreaza in prima etapa a campaniei (VIDEO)

Astazi incepe vaccinarea impotriva COVID-19 a personalului medical ce isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului de Urgenta al MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota din Bucuresti. Procedura se incadreaza in.

ANM: Ploi in toata tara, cod portocaliu de viscol in Carpatii Meridionali

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de viscol si ninsori in Carpatii Meridionali si un cod galben de precipitatii pentru nordul Olteniei, nordul Munteniei si sudul Banatului, avertizand ca urmeaza ploi in toata tara.

Primar, fara pantaloni in timpul unui interviu video. Toata tara l-a vazut in ipostaza asta rusinoasa

Un primar a fost vazut de milioane de romani fara pantaloni in timp ce se afla la un interviu video. Ipostaza rusinoasa are sa-l urmareasca pentru mult timp de acum incolo. Cum s-a intamplat acest lucru? Un primar a fost surprins fara pantaloni in timpul unei interventii online Primarul orasului belgian Anvers a aparut intr-o .

incepe vaccinarea cadrelor medicale si in Alba. in opt spitale vor fi administrate aproape 1.000 de vaccinuri UPDATE

Campania de vaccinare anti-COVID incepe luni, 4 ianuarie, si in judetul Alba. Vor fi disponibile primele 975 de doze de vaccin marca Pfizer.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

Vaccinarea anti-COVID continua pe malul Borcei. 430 de medici au fost imunizati

Vaccinarea anti-COVID-19 a cadrelor medicale din judetul Calarasi a inceput in ultima zi a anului 2020 si a continuat in primele doua zile din 2021. in cele 3 zile au fost administrate 150 doze de vaccin personalului sanitar doar la Centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean Calarasi.

Pe 5 ianuarie incepe vaccinarea anti-COVID-19 in Ialomita. Peste 70% dintre medici vor sa se imunizeze

Campania de vaccinare anti-COVID-19 incepe in judetul Ialomita marti, 5 ianuarie. Cele mai multe persoane vor fi vaccinate la Slobozia. La spitalul judetean de urgenta Slobozia 450 de cadre medicale si-au exprimat acordul pentru a fi imunizate.

Regatul Unit, prima tara din lume care incepe vaccinarea anti-COVID cu serul dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford: Cine sunt primele persoane vaccinate

UPDATE, 4 ianuarie, ora 10. 20 -Vaccinarea cu serul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si compania AstraZeneca a inceput in Regatul Unit. Un barbat in varsta de 82 de ani este prima persoana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )