Libnet.ro
UNICEF

11:45

incepe vaccinarea persoanelor din centrele sociale in judetul Tulcea

B1 B1,
incepe vaccinarea persoanelor din centrele sociale in judetul Tulcea

Duminica, incepea cea de-a doua etapa a campanieinationale de vaccinare in judetul Tulcea, cu imunizarea persoanelor din centrele sociale. Actiunea urmeza sa fie desfasurata cu doua echipe mobile, in. continuă pe B1

Grecia a inceput vaccinarea persoanelor varstnice impotriva COVID-19

Grecia a inceput vaccinarea persoanelor varstnice impotriva maladiei COVID-19, sambata, dupa ce a imunizat mai intai cateva zeci de mii de angajati din sectorul medical in prima faza a campaniei sale nationale ce vizeaza limitarea raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters.

CHINA: Echipa de experti condusa de OMS incepe intalnirile online din carantina in ancheta privind originile COVID-19

Echipa de experti condusa de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) care investigheaza originile COVID-19 incepe vineri intalnirile virtuale cu gazdele sale chineze dintr-un hotel din orasul Wuhan din China, acolo unde a aparut pandemia, relateaza Reuters.

Valeriu Gheorghita: De vineri sunt pregatite circa 310 centre de vaccinare la nivel national, dar vor incepe efectiv activitatea din data de 18 ianuarie

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a declarat, joi, pe B1 TV, ca din pentru a doua etapa a campaniei de imunizare sunt pregatite circa 310 centre, dar care vor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )