Libnet.ro
UNICEF

23:15

Au inceput arestarile din cauza pirateriei Game of Thrones

Playtech Playtech,
Au inceput arestarile din cauza pirateriei Game of Thrones

Game of Thrones este cel mai popular serial din toate timpurile. Aceasta realitate se datoreaza si recordurilor de piraterie, desi cei de la HBO nu sunt multumiti. Mai sunt doar doua episoade din acest sezon din Game of Thrones. Sezonul sapte este cel mai scurt de pana acum, cu doar sapte episoade in loc de []. continuă pe Playtech

Nintendo Switch ar putea disparea din cauza unui brevet

Designul Nintendo Switch este subiectul unui proces intentat de Gamevice. Se pare ca ideea controller-elor detasabile nu este originala. Exista foarte multe companii a caror activitate se desfasoara exclusiv intre zidurile unor tribunale. Acestea detin o librarie stufoasa de brevete pe care le folosesc sub forma de munitie impotriva unor giganti mai mici sau mai [].

Au ramas fara apa potabila in plina vara, din cauza pisicinelor

Au ramas fara apa, din cauza prea multor piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din judetul Galati, si asta din cauza faptului ca piscinele construite.

ATP: Kei Nishikori, forfait pana la sfarsitul anului, din cauza unei accidentari la incheietura manii drepte

Inca un jucator din TOP 10 ATP nu va mai evolua pana la finalul sezonului in curs, Kei Nishikori fiind nevoit sa declare forfait din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte, transmite L'Equipe.

A murit Miss Fitness, din cauza dietei. Ce manca in fiecare zi

Meegan Hefford, o australianca de 25 de ani, mama a doi copii, a murit din cauza dietei. Femeia avea o nutritie bazata pe shake-uri de proteine si albusuri de oua. Ea suferea de diferite alergii, de care nu.

Stare de urgenta pe insula elena Zakynthos, din cauza incendiilor de vegetatie. Un oficial sustine ca focul a fost declansat voluntar

Pe insula elena Zakynthos a fost instituita, marti, starea de urgenta, din cauza incendiilor de vegetatie masive, relateaza editia online a publicatiei Kathimerini. Primarul localitatii sustine ca incendiile au fost declansate voluntar.

Din cauza furtunii, o aeronava Ryanair nu a putut ateriza. Ce se intampla cu pasagerii

Pasagerii cursei Oradea-Milano Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abatut asupra orasului. Dupa ore bune de asteptare, acestia au fost anuntati ca respectiva cursa a fost reprogramata pentru duminica dimineata, de la ora 10.

Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greseala chiar de HBO si a ajuns pe internet

HBO pare sa nu mai scape de probleme in ultima vreme, iar cea mai noua o reprezinta faptul ca episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greseala. Conform unor discutii de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greseala de catre HBO Nordic, in Spania.

Merkel ii critica pe directorii companiilor auto germane din cauza scandalului emisiilor

Cancelarul Angela Merkel si-a inceput sambata campania electorala pentru alegerile generale din 24 septembrie cu un atac la adresa directorilor companiilor auto germane, facand presiuni asupra lor pentru a asigura locurile de munca si a recastiga increderea pierduta in urma scandalului emisiilor Dieselgate), transmite Reuters.

Sateni ramasi fara apa potabila din cauza unor piscine

Mai multi locuitori din judetul Galati, au ramas fara apa potabila, dupa ce propietarii unor vile si-au construit piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din.

HBO continua sa sufere din cauza hackerilor: noi seriale ajung online

Au trecut deja cateva saptamani de cand serverele HBO au fost sparte de hackeri. Se pare insa ca aflam in continuare noutati desprinse din atac. Nici o situatie nu este mai frustranta pentru un gigant tehnologic decat aparitia online a creatiilor sale nelansate pentru a fi descarcate gratuit. Se pare insa ca printr-o astfel de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )