Libnet.ro
UNICEF

20:15

A inceput asaltul pentru recucerirea orasului Mosul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A inceput asaltul pentru recucerirea orasului Mosul

Fortele irakiene au lansat operatiuni pentru a relua Mosul, orasul a care a fost cucerit de catre grupul de stat islamic in urma cu doi ani, a parasit tara in pragul colapsului, a declarat astazi prim-ministru. continuă pe Ziarul Bursa

Irak: Au inceput operatiunile militare de eliberare a orasului Mosul de sub controlul teroristilor (FOTO)

Prim-ministrul irakian Haider al-Abadi a anuntat inceperea operatiunii de eliberare a orasului Mosul de sub controlul retelei teroriste Stat Islamic, intr-un anunt televizat, difuzat de.

A inceput batalia pentru Mosul. Fortele aliate vor sa scape orasul din ghearele ISIS. SUA sprijina operatiunea

Operatiunea militara de preluare a orasului Mosul din Irak din mainile teroristilor ISIS a inceput luni dimineata, scrie BBC. La asalt participa fortele kurde Peshmerga, armata guvernamentala irakiana si fortele aliate, care sunt sustinute de coalitia SUA anti-ISIS.

Presa turca: armata americana a inceput bombardarea orasului Mosul

Efectivele militare ale Statelor Unite situate la est de orasul irakian Mosul ar fi inceput tiruri de artilerie asupra pozitiilor retelei teroriste Stat Islamic din oras, pregatind terenul pentru o operatiune de amploare a fortelor irakiene si kurde de eliberare a orasului de sub controlul jihadistilor, relateaza presa turca.

Irak: Operatiunea de eliberare a Mosulului a inceput. Peste 1 milion de civili, in pericol de a fi prinsi in mijlocul ostilitatilor FOTO

Prim-ministrul irakian Haider al-Abadi a anuntat inceperea operatiunii pentru eliberarea orasului Mosul, al doilea ca marime din Irak, de sub controlul retelei teroriste Stat Islamic, intr-un anunt televizat difuzat in primele ore ale diminetii de luni, relateaza CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,319 seconds )