Libnet.ro
UNICEF

17:45

A inceput audierea candidatilor pentru posturile vacante ale Curtii de Conturi. Claudiu Nasui: E un simulacru ceea ce se intampla aici!

Hotnews Hotnews,
 A inceput audierea candidatilor pentru posturile vacante ale Curtii de Conturi. Claudiu Nasui: E un simulacru ceea ce se intampla aici!

Marti in jurul pranzului au inceput audierea candidaturilor pentru posturile vacante ale Curtii de Conturi. Exista posibile incompatibilitati. Ministerul Finantelor si Curtea de Conturi trebuie reformate, daca vrem sa functioneze economia. E nevoie si de un punct de vedere de la ANI pentru a vedea eventuale conflicte de interese, a spus in debutul sedintei, Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante. Fiecarui candidat i-au fost alocate 15 minute pentru posturile de conducere inclusiv raspunsurile la intrebarile adresate) si cate 5 minute pentru postul de consilier de conturi. E un simulacru ceea ce se intampla aici!, a explodat parlamentarul USR Claudiu Nasui. Sunt tari care audiaza timp de mai multe zile pentru asemenea functii, care sunt funcdamentale pentru un Stat. continuă pe Hotnews

Au inceput audierile candidatilor pentru conducerea Curtii de Conturi. Cine sunt candidatii

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, a propus, marti, in cadrul sedintei comisiilor reunite de buget finante, ca ANI sa fie sesizata cu privire la o stare de in.

Baza Cutezatorii nu a fost niciodata pentru elevi, ci pentru niste agape ale unor smecheri din Ministerul Educatiei

ACTUALIZARE 17:09 Baza Cutezatorii nu a fost niciodata pentru elevi, ci pentru niste agape ale unor smecheri din Ministerul Educatiei Fostul tenismen Dinu Pescariu a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca Baza Cutezatorii nu a fost niciodata pentru elevi, ci pentru niste agape ale unor smecheri din Ministerul Educatiei, potrivit unei surse din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )