Libnet.ro
UNICEF

05:00

A inceput campania de strangere de semnaturi pentru Nicusor Dan. Noul Bucuresti inseamna un oras in care administratia e partenera cu cetateanul (VIDEO)

B1 B1,
A inceput campania de strangere de semnaturi pentru Nicusor Dan. Noul Bucuresti inseamna un oras in care administratia e partenera cu cetateanul (VIDEO)

PNL si alianta USR-PLUS au inceput joi, in Piata Universitatii, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei. Dan a spus ca e nevoie de un nou. continuă pe B1

UNDOR, partidul infiintat de fosti membri USR, isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Uniunea Nationala pentru Democratie, Omenie, Respect UNDOR), partid infiintat de fosti membri USR, isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei. alaturi de PNL si de Alianta USR PLUS, pentru a contribui in mod activ la trimiterea Gabrielei Firea in irelevanta politica pe care o merita, conform news. ro.

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea este un pericol public

Primaria Capitalei este in faliment, iar edilul general Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani al municipiului Bucuresti, a afirmat, ieri, Nicusor Dan, candidatul PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general.

NICUSOR DAN: Sper ca PMP sa nu aiba un candidat care sa rupa din voturile dreptei

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spera ca Partidul Miscarea Populara sa nu aiba candidat propriu pentru fotoliul de primar general care sa rupa din voturile dreptei, mentionand ca este important ca municipiul sa scape de primarul Gabriela Firea si de PSD, conform news. ro.

Nicusor Dan: Firea a folosit 5 milioane de euro din bani publici pentru a-si face campanie electorala. A deformat realitatea

Candidatul dreptei pentru primaria Capitalei Nicusor Dan a acuzat-o luni pe Gabriela Firea ca a doformat realitatea, folosindu-se de 5 milioane de euro din bani publici pentru a-si face campanie electorala. A dus RADET-ul in faliment, a dus primaria generala in faliment, nu a fost in stare sa repare zece kilometri de conducte si un sfert de Bucuresti nu are apa calda, a continuat Nicusor Dan criticile la adresa Gabrielei Firea.

Nicusor Dan:Mi-as fi dorit si PMP in alianta. Ne-am fi dus spre 60%. Nu ma lupt cu Basescu, ci cu PSD. La casele de pariuri stau mai bine ca Firea

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, a vobit luni la Adevarul Live despre modul in care PMP a fost lasat pe margine in alianta dreptei pentru Bucuresti, despre modul in care va influenta candidatura lui Traian Basescu lupta electorala, precum si pozitia sa din sondaje. Nicusor Dan s-a ferit sa vorbeasca despre scandalul din USR in privinta candidaturii Anei Ciceala. Am o opinie, dar nu e corect sa o spun, a explicat acesta.

Nicusor Dan spera ca macar o parte din electoratul PMP sa-l sustina pe el: Sa voteze util la Primaria Capitalei si sa aleaga Miscarea Populara la Consiliul General, cum e logic (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca aceste trei partide si PMP nu au putut sa ajunga la un acord pentru sustinerea unor.

NICUSOR DAN: Politicieni corupti incearca sa-mi discrediteze activitatea, vor raspunde in instanta

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustine ca anumiti oameni din sfera coruptiei bucurestene si unii politicieni corupti incearca sa-i discrediteze activitatea, subliniind ca cei care vor incerca sa inventeze false dosare si dovezi impotriva sa vor raspunde in instanta.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei are o datorie de 3,7 miliarde, la care se adauga cele 4 miliarde lasate de RADET. Orasul e in colaps ELCEN ar putea incepe procedura de insolventa si cu Termoenergetica (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la functia de primar general al Bucurestiului, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca datoria curenta a Primariei Generale a Capitalei este de 3,7 miliard.

NICUSOR DAN: Datoria curenta a Primariei Capitalei este 3,7 miliarde de lei

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca datoria Primariei municipiului Bucuresti, la sfarsitul lunii iunie, era de 3,7 miliarde lei, precizand ca primarul Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani, conform news. ro.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei este in faliment, dar nu afacerea Constanda este cauza. Primarul a fost depasit de anvergura functiei (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei a sustinut, marti, intr-o conferinta de presa, ca Primaria Bucurestiului este in faliment de multa vreme,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )