Libnet.ro
UNICEF

08:30

A inceput consultarea pentru un salariu minim european

România Liberă România Liberă,
A inceput consultarea pentru un salariu minim european

Perioada de consultare pentru introducerea unui salariu minim la nivel european a inceput in ianuari. continuă pe România Liberă

Economisti: Salariul minim european va avea efecte negative in Romania

Cresterea salariului minim european la 60% din salariul mediu ar putea avea efecte negative in lant in Romania, chiar daca veniturile nete ale circa 25% dintre angajati vor creste cu 500 - 600 lei, considera economistii EY.

PRESEDINTELE ANOFM: Romanii nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu

Romanii din diaspora se vor intoarce acasa nu numai pentru salariu, ci vor predictibilitate in ceea ce priveste nivelul de trai, a declarat, sambata, Emanuel Victor Picu, presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Seful Agentiei Nationale de Munca: Romanii nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu

Romanii care muncesc in strainatate nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu, ci vor predictibilitate privind nivelul de trai, a declarat, sambata, la Antena 3, Emanuel Victor Picu, presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), scrie Agerpres. El spune ca nu este suficient ca ANOFM sa publice pe un site locurile de munca si este nevoie de discutii cu patronatele si cu marii angajatori.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )