Libnet.ro
UNICEF

12:00

A inceput a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2020. Subiectele primite la prima proba scrisa

Hotnews Hotnews,
 A inceput a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2020. Subiectele primite la prima proba scrisa

Candidatii la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat au avut de rezolvat, luni, la proba scrisa de limba si literatura romana, la primul subiect, cerinte pe baza unui text din volumul Expeditiunea antarctica belgiana de Emil Racovita. continuă pe Hotnews

incepe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Calendarul probelor

Probele scrie se vor desfasura in perioada 24-26 august, iar in data de 2 septembrie se vor afisa rezultatele. Cei nemultumiti pot depune contestatii.

Bacalaureat 2020, toamna. Subiectele la Limba si literatura romana

Sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat 2020 a inceput odata cu date de 24 august. Elevii din clasa a XII-a sustin astazi proba la Limba si Literatura Romana. Absolventii care nu au putut participa la.

incepe a doua sesiune a Bacalaureatului: peste 42.700 de candidati inscrisi

Cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an incepe luni, peste 42. 700 de candidati fiind inscrisi sa sustina probele, conform Ministerului Educatiei si Cercetarii, noteaza Agerpres. Din totalul celor inscrisi, peste 24. 900 de candidati provin din promotia 2019 - 2020, iar aproximativ 17. 800 de candidati sunt din promotiile anterioare. Bacalaureatul debuteaza cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti va avea loc proba obligatorie a profilului - E. c), iar miercuri - proba la alegere a profilului si specializarii - E. d). Absolventii de liceu din partea minoritatilor nationale vor sustine joi proba scrisa la Limba si literatura materna - proba E. b).

Bacalaureat 2020, sesiunea toamna. Cand se afiseaza rezultatele la BAC

Bacalaureat 2020 sesiunea toamna rezultate finale. Sesiunea august-septembrie a examenului national de Bacalaureat a inceput luni, cu proba scrisa la limba si literatura romana.

Bacalaureat 2020, toamna. Cum se rezolva subiectele la Limba si literatura romana

BAREM BAC 2020! Rezolvarea subiectelor la Limba si literatura romana. Absolventii de liceu cu profil uman au sustinut astazi probala Bacalaureat 2020, la Limba si literatura romana. Subiectele la.

Bacalaureat 2020, extragerea a doua

Tinerii absolventi de liceu, mai putin norocosi sau mai putin pregatiti la precedentul examen, au sansa, intr-o noua sesiune, sa obtina mult ravnita diploma de Bacalaureat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )