Libnet.ro
UNICEF

15:31

Au inceput inscrierile la clasa pregatitoare. La Brasov sunt 5.555 de locuri

Adevărul Adevărul,
Au inceput inscrierile la clasa pregatitoare. La Brasov sunt 5.555 de locuri

Copiii care implinesc 6 ani pana in data de 31 august 2015 trebuie inscrisi la clasa pregatitoare. inscrierile au inceput azi si se fac atat online, cat si la scoli. Dupa completarea cererii online, parintele va trebui sa mearga la unitatea de invatamant la care doreste inscrierea copilului, pentru validarea cererii. continuă pe Adevărul

Au inceput inscrierile pentru clasa pregatitoare si clasa intai

Astazi au inceput inscrierile pentru clasa pregatitoare si clasa I, iar parintii pot depune dosarele la scoli pana in data de 3 martie.

Incep inscrierile in clasa pregatitoare. Mic ghid pentru parinti: ce acte trebuie sa prezinte la inscriere si topul scolilor din Romania, pe fiecare judet in parte

De luni, parintii copiilor de 6 ani sunt obligati sa ii inscrie pe acestia in clasa pregatitoare. Inscrierile se fac la scoala pe care parintii o vor pentru cei mici, intre orele 10:00-20:00, precum si in zilele de sambata pana la ora 13:00. Copiii care implinesc 6 ani dupa 1 septembrie 2015 si pe care parintii vor sa ii inscrie in invatamantul primar trebuie sa sustina evaluarea dezvoltarii psihosomatice. La inscriere, parintele trebuie sa prezinte la secretariatul scolii copie si original dupa actul sau de identitate, copie si original al certificatului de nastere al copilului, documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica a copilului - daca este cazul, si documente care sa ateste indeplinirea criteriilor generale si/sau specifice - acolo unde este cazul.

Ministerul Educatiei: In prima zi de inscrieri in clasa pregatitoare au fost completate peste 22.000 de cereri

Peste 22. 000 de parinti au depus cerere de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare, in prima zi de inscrieri, anunta Ministerul Educatiei. 932 de cereri vizeaza copiii cu varsta de 6 ani, impliniti inainte de data de 1 septembrie 2015, si in cazul carora parintii sunt obligati sa ii inscrie la scoala. Inscrierile au inceput astazi si continua pana pe 13 martie.

Clasa pregatitoare 2015: inscrierile in clasa zero incep luni

Clasa pregatitoare 2015. incepand de luni si pana pe 13 martie, parintii copiilor care implinesc varsta de sase ani pana la data de 31 august 2015, pot sa-si inscrie copiii la clasa pregatitoare.

Criza de copii in mediul rural in 30 de scoli clasa pregatitoare va functiona in regim simultan

Inscrierile in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016 au debutat, oficial, astazi. La nivelul judetului Teleorman, se estimeaza ca pentru urmatorul anul scolar vor fi infiintate 134 de clase pregatitoare, ceea ce inseamna 2831 de copii. in 30 de scoli din judet, din cauza numarului prea mic de copii, clasa pregatitoare va functiona in regim simultan.

inscrierea in clasa pregatitoare incepe luni

Inscrierea in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2015-2016, incepe luni, iar cererile pot fi completate de parinti pana in 13 martie, online sau la unitatea de invatamant la care se solicita inregistrarea copiilor, informeaza Mediafax.

CLASA PREGATITOARE 2015 Calendarul, metodologia, locurile libere la clasa I si circumscriptiile scolare, publicate de Inspectoratul Scolar Bucuresti

In perioada 18-26 februarie, parintii pot vizita scolile si gradinitele unde se organizeaza clasele pregatitoare. Fiecare unitate de invatamant are postat la avizier sau pe site-ul scolii programul zilelor portilor deschise, iar Inspectoratul Scolar Bucuresti a postat liste cu toate circumscriptiile scolare din Capitala, calendarul, metodologia inscrierii si cererea-tip pe care parintii trebuie sa o completeze la inscrierea in prima etapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )