Libnet.ro
UNICEF

15:00

A inceput noul sezon al emisiunii Romanii au Talent

Adevărul Adevărul,
A inceput noul sezon al emisiunii Romanii au Talent

Astazi, la 20:30, Pro TV a dat startul unui nou sezon Romanii au talent, show-ul care a batut toate recordurile de audienta in materie de divertisment. Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. continuă pe Adevărul

Senzatie de deja-vu, in prima emisiune Romanii au talent din sezonul al patrulea: concurenti vechi, la editie noua

Prima editie a show-ului Romanii au talent din sezonul patru a inceput cu unele dintre cele mai interesante reprezentatii ale romanilor obisnuiti, dar si cu un sentiment de deja-vu . De acest lucru au avut grija Georgeta Gulan, febletea lui Mihai Petre, Lucian Isar sau Florin Jelezoglu. Pe langa concurenti noi, emisiunea a marcat si cateva premiere.

Senzatie de deja-vu, in prima emisiune Romanii au talent din sezonul al patrulea: concurenti vechi la editie noua

Prima editie a show-ului Romanii au talent din sezonul patru a inceput cu unele dintre cele mai interesante reprezentatii ale romanilor obisnuiti, dar si cu un sentiment de deja-vu. De acest lucru au avut grija Georgeta Gulan, febletea lui Mihai Petre, Lucian Isar sau Florin Jelezoglu. Pe langa concurenti noi, emisiunea a marcat si cateva premiere.

Ce aduce sezonul patru din Romanii au talent: surprize si recidivisti

Cel de-al patrulea sezon al talent-show-ului Romanii au talent, care incepe vineri, 14 februarie, la Pro TV, aduce pe scena talente surprinzatoare din diverse domenii, dar si concurenti care nu se lasa descurajati si revin in competitie spre deliciul spectatorilor si exasperarea juriului.

Noul sezon Top Gear, din 17 februarie

Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May strabat Italia in a 18-a serie a emisiunii auto, ce incepe la BBC Knowledge, de luni, de la ora 22.

Suleyman, magnific si in noul sezon

Serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii a revenit marti pe micile ecrane, reusind sa-si confirme suprematia prin cifrele de audienta. Intrigile de la palat au propulsat postul Kanal D pe locul I in topul programelor urmarite pe 11 februarie, in intervalul 20.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )