Libnet.ro
UNICEF

01:05

inceput rezonabil in transpunerea celei mai nerezonabile directive europene, DAC6. Urmeaza proba de foc ghidul care evita amenda de 50.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 inceput rezonabil in transpunerea celei mai nerezonabile directive europene, DAC6. Urmeaza proba de foc ghidul care evita amenda de 50.000 de lei

Stirea inceputului de an in fiscalitate suna ca o premiera incurajanta: vom avea in curand o ordonanta de modificare a Codului de procedura fiscala care isi asuma din start un ghid de asistenta in aplicare. Orice contribuabil cu dorinta de conformare voluntara va tresari cand va citi ANAF publica pe pagina de internet proprie un ghid prin care detaliaza aspectele referitoare la modul de aplicare a prevederilor, in proiectul postat la sfarsitul saptamanii trecute pe site-ul Ministerului Finantelor. continuă pe Hotnews

Renovarea celei mai tranzitate gari europene vine la pachet cu multe intrebari - Ar trebui o gara sa arate precum un aeroport si sa fie plina de magazine?

Spre deosebire de Gara de Nord a Bucurestiului, cea din Paris chiar va fi renovata si proiectul de 600 de milioane de euro este la un pas de ultima autorizatie necesara. Dar gara pariziana in care zilnic vin 700. 000 de oameni este in centrul unei dezbateri aprinse, fiindca multi arhitecti spun ca este inacceptabil ca Gare du Nord sa se transforme intr-un mall unde calatorii vor fi obligati sa treaca pe langa multe magazine, in loc sa ajunga super-rapid la trenuri. Cert este ca gara are mare nevoie de renovare, fiind unul dintre locurile cele mai neplacute din capitala franceza, dar mai multe fronturi s-au deschis contra proiectului de acum.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANA iN LACRIMI! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )