Libnet.ro
UNICEF

08:45

A inceput sedinta CExN al PSD. Dancila, despre lista ministrilor care vor fi remaniati: Decidem in CExN

Antena3 Antena3,
A inceput sedinta CExN al PSD. Dancila, despre lista ministrilor care vor fi remaniati: Decidem in CExN

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se reuneste, luni, intr-o sedinta in care tema principala ar urma sa fie remanierea unor ministri PSD. Sedinta se va desfasura la Palatul Parlamentului. continuă pe Antena3

CEx al PSD s-a incheiat, Firea ramane fara functii

ACTUALIZARE Sedinta CEx a PSD s-a incheiat, iar Primarul general, Gabriela Firea a anuntat, astazi, la finalul sedintei ca a demisionat si din functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce dimineata anuntase ca a renuntat la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti, ca o forma de protest fata de blocarea alegerilor la aceasta organizatie in ultimii doi ani. ------ * ACTUALIZARE - Dancila, despre lista ministrilor care vor fi remaniati: Trebuie aprobarea CExN Premierul Viorica Dancila a declarat ca decizia finala privind remanierea unora dintre ministrii PSD va fi luata in cadrul Comitetului Executiv National al partidului.

Dragnea, dupa sedinta conducerii PSD: Nu a dorit nimeni ca Firea sa fie exclusa

Liviu Dragnea a declarat, luni seara, dupa sedinta conducerii PSD, ca nu a dorit nimeni ca Gabriela Firea sa fie exclusa din partid. Eu am explicat in CEX, am incercat sa o conving pe Gabriela Firea-.

Decizii explozive in sedinta liderilor PSD. Olguta Vasilescu ar putea pleca de la Ministerul Muncii! Ce functie i s-a pregatit

Comitetul Executiv National al PSD a votat, luni, la Parlament, pentru schimbarea ministrilor de la mai multeportofolii. Astfel, potrivit unor surse, CExN a votat pentru numirea urmatorilor ministri: -.

Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa sedinta conducerii PSD: / Viorica Dancila confirma schimbarea a 8 ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au anuntat luni seara, dupa o sedinta de peste sapte ore a conducerii PSD, schimbari la conducerea a opt ministere. Unii ministri isi schimba portofoliul, cum este cazul Liei Olguta Vasilescu, care trece de la Munca la Transporturi, altii revin in Guvern, dupa ce au mai fost in Cabinetul Tudose - Ilan Laufer - sau Grindeanu - Gabriel Les. Nu a fost singurul subiect de pe ordinea de zi a conducerii PSD. Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti si nu mai este presedinte interimar la filiala din capitala, in timp ce conducerea organizatiei Ilfov a fost dizolvata cu totul. Mihai Fifor pleaca de la conducerea ministerului Apararii dar pare ca a fost recuperat in cadrul partidului, unde a primit o functie de conducere - tot interimara - urmand a se ocupa de Consiliul National.

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa sedinta conducerii PSD / Viorica Dancila confirma schimbarea a 8 ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine declaratii de presa dupa reuniunea conducerii PSD in care s-a decis schimbarea mai multor ministri si inlaturarea Gabrielei Firea de la conducerea organizatiei Bucuresti.

Viorica Dancila anunta lista celor 8 NOI MINISTRI: Suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau si Alexandru Petrescu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat schimbarile din Guvern survenite in urma remanierii guvernamentale de luni. Opt ministere vor avea noi sefi, iar suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau, Alexandru Petrescu .

CEx al PSD discuta despre remaniere. Firea asteapta sentinta

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste astazi sa discute activitatea ministerelor, remanierea guvernamentala, noi numiri pe functii in interiorul partidului, dar si eventuale sanctiuni impotriva Gabrielei Firea, critic vehement al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), despre vnatoare cu sefii Tel Drum: Sunt pasionat de vnatoare, daca ma cheama cineva, ma duc

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca a fost la multe partide de vanatoare, nu doar la cea in care apare filmat alaturi de sefii de la Tel Drum. Daca ma invita cineva, ma duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vanatoare, a spus Buzatu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )