Libnet.ro
UNICEF

11:30

inceput de sezon la Ateneul Roman. Stagiunile poetilor

Adevărul Adevărul,
inceput de sezon la Ateneul Roman. Stagiunile poetilor

Saptamana aceasta s-a deschis noua stagiune a Filarmonicii George Enescu de la Ateneul Roman. A fost mai intai deschiderea celei de camera, dedicata comemorarii a 60 de ani de la disparitia muzicianului national Enescu, in care s-au produs Leontina Vaduva 65 de ani) si Viorica Cortez 79 de ani), doua artiste care si-au incheiat cariera de ceva vreme. continuă pe Adevărul

Doar o saptamana pana la concertele pianistului norvegian Christian Ihle Hadland de la Ateneul Roman

A mai ramas doar o saptamana pana la concertele pianistului norvegian Christian Ihle Hadland, prezentate sub egida Serilor Lipatti la Ateneul Roman in datele de 8 si 9 octombrie, ora 19. Hadland va interpreta, in cadrul unui program integral Mozart, alaturi de Orchestra Filarmonicii George Enescu si sub bagheta reputatului dirijor Camil Marinescu, Concertul pentru pian nr. 22 in mi bemol major, KV 482. Un numar limitat de bilete mai este inca disponibil prin reteaua www. bilete. ro si partenerii acesteia: oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate Bilete. ro si in magazinele Germanos.

Zbuciumata istorie a frescei de la Ateneul Roman

Gandita de la bun inceput sa fie expusa in Sala Mare de concerte a Ateneului Roman, dar executata jumatate de secol mai tarziu, Fresca istoriei poporului roman si-a castigat faima inca de la inaugurarea.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )