Libnet.ro
UNICEF

11:30

A inceput a treia editie a Festivalului International al Luminii SPOTLIGHT

B1 B1,
A inceput a treia editie a Festivalului International al Luminii SPOTLIGHT

Festivalul International al Luminii Spotlight, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB, revine intre 20 si 23 aprilie, cu o noua editie ce reinterpreteaza peisajul urban bucurestean. continuă pe B1

FOTO Cum a fost la deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii - Spotlight

Joi seara avut loc deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii, iar desi vremea a fost capricioasa, numerosii spectatori sositi in Piata George Enescu au urmarit show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers, un spectacol care celebreaza lumina, cu proiectii laser, numere de dans si jocuri impresionante de foc, insotite de un fundal sonor pe masura: demonstratia de tobe live data de Vienna Light Orchestra.

Restrictii de circulatie in Capitala, in perioada 20 - 23 aprilie. Sunt vizate arterele unde vor avea loc evenimente in cadrul Festivalului International al Luminii Spotlight 2017 si Ziua Fortelor Terestre

Circulatia va fi restrictionata, in perioada 20 - 23 aprilie, pe mai multe strazi din Capitala, unde va avea loc Festivalul International al Luminii Spotlight, dar si pentru ceremoniile dedicate Zilei Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie circulatia va fi restrictionata pe mai multe strazi din Bucuresti.

A inceput Spotlight, Festivalul International al Luminii FOTO

Spectacolul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers, din deschiderea Spotlight, a adus in centrul orasului efecte vizuale spectaculoase. Joi a avut loc deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii Spotlight, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB.

Invest in Romania continua cu cea de-a treia editie, in orasul Ploiesti

Vineri, 28 aprilie 2017, incepand cu ora 10. 00, in incinta Centrului de Afaceri Lumina Verde din Ploiesti, are loc cea de-a treia editie a evenimentului Invest in Romania.

Deschiderea oficiala SPOTLIGHT 65506; Festivalul International al Luminii

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, va invita la deschiderea oficiala a celei de a treia editii a Festivalului International al Luminii - SPOTLIGHT, ce va avea loc joi, 20 aprilie, ora 20:30 in Piata George Enescu, cu show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers. Illuminaire este fara indoiala cel mai spectaculos show de lumini. Spectacolul de lasere, proiectii, acrobatii, dans este completat de tobe live si de cele mai spectaculoase numere de circ. Un show unic, pe care iti vei dori sa il revezi!.

Spotlight, Festivalul International al Luminii, pe strazile Bucurestiului

Spectacolul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers va avea loc joi, 20 aprilie, de la ora 20. 30 in Piata George Enescu,in deschiderea Spotlight. Spectacolul de lasere, proiectii, acrobatii, dans va fi completat de tobe live si de cele mai spectaculoase numere de circ.

Regizorul Radu Mihaileanu lanseaza filmul ,,Povestea iubirii la Festivalul International de Film Transilvania

Povestea iubirii/ The History of Love, primul lungmetraj in limba engleza al lui Radu Mihaileanu, va avea premiera oficiala in Romania la cea de-a 16-a editie a Festivalului International de Film Transilvania TIFF), care se va desfasura intre 2 si 11 iunie, la Cluj. Filmul se va bucura de o serie de proiectii speciale in prezenta regizorului si a renumitului actor britanic Derek Jacobi, anunta organizatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )