Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

A inceput vaccinarea anti-COVID si in Alba. 350 de cadre medicale sunt programate in prima zi FOTO

Adevărul Adevărul,
A inceput vaccinarea anti-COVID si in Alba. 350 de cadre medicale sunt programate in prima zi FOTO

Campania de vaccinare anti-Covid a demarat luni dimineata, 4 ianuarie, si in judetul Alba. 350 de cadre medicale sunt programate in aceasta zi. continuă pe Adevărul

Se da start la vaccinarea anti-Covid in Bihor. Cate cadre medicale vor fi imunizate

Incepand de marti, va incepe imunizarea cadrelor medicale din judet. Campania de vaccinare anti-Covid se desfasoara in 12 centre medicale publice si private.

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. E ireal ce se intampla acum

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. Este ireal ce se intampla acum in SUA. La ce s-a ajuns, intr-o tara in care numarul victimelor este in crestere, cititi in articolulk de mai jos. Este socant ce se intampla in SUA, tara in care pandemia escaladeaza grav. Cadrele medcale refuza vaccinarea anti-COVID-19 Tot mai .

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 1.586 de cadre medicale au fost vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate - 13.242

586 de cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 13. 242, a informat sambata Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 27 de reactii adverse comune si minore, dintre care una raportata in ultimele 24 de ore.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 1.367 de cadre medicale au fost vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate - 11.656

367 de cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 11. 656, a informat vineri Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 26 de reactii adverse comune si minore, niciuna raportata in ultimele 24 de ore.

Alte 1.586 de cadre medicale, vaccinate in ultimele 24 de ore, numarul total ajungand la 13.242

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 a transmis, sambata, ca 1. 586 de cadre medicale, au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, numarul total ajungand la 13. O singura persoana vaccinata a prezentat o reactie adversa usoara.

Focar de coronavirus la un spital din Caransebes: Peste 100 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Un nou focar de infectie a fost depistat in cursul zilei de astazi la o unitate spitaliceascadin municipiul Caransebes. Peste 100 cadre medicale au fost testate pozitivcu noul coronavirus de tip.

Campania de vaccinare. Doar 354 de cadre medicale vaccinate in ultimele 24 de ore. Cate persoane au primit serulanti-Covidin total

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, duminica seara, ca alte 354 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore, precizand ca programarile din aceasta zi au vizat angajatii aflati in tura sau garda.

Buzaul a inceput vaccinarea anti-Covid cu doi medici, sefi de sectie

La aproape zece luni de la prima confirmate COVID-19, Buzaul a dat stratul campaniei de vaccinare. Pe 9 martie 2020, Spitalul Judetean Buzau primea primul pacient infectat cu SARS-CoV-2, o femeie care se intorsese recent din Italia, astazi, 4 ianuarie, Spitalul a fost prima unitate medicale din judet care a deschis lista persoanelor imunizate anti-COVID.

A inceput vaccinarea anti-COVID la Buzau. Seful Sectiei Boli Infectioase: Din martie astept acest moment Reprezinta, impreuna cu celelalte scheme terapeutice, probabil rezolvarea acestei pandemii

Luni dimineata a inceput campania de vaccinare anti-COVID si la Buzau, iar prima persoana care a primit serul a fost seful Sectiei de Boli Infectioase Buzau, medicul Bogdan Cristian Micu, informeaza News. ro.

A inceput vaccinarea impotriva SARS COV 2 si la Botosani. Prima din judet s-a imunizat sefa DSP

In aceasta dimineata a inceput campania de vaccinare anti-SARS-COV 2 la Botosani. Dozele cu vaccin au sosit ieri, de la Iasi. Prima care s-a imunizat a fost sefa DSP Botosani urmata de mai multi medici sefi de sectie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )