Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se inchid scolile. Cursuri suspendate vineri, 23 martie, din cauza viscolului

Adevărul Adevărul,
Se inchid scolile. Cursuri suspendate vineri, 23 martie, din cauza viscolului

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, intrunit miercuri la Prefectura Calarasi a decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant pe 23 martie. Din cauza con ditiilor meteo nefavorabile, cursurile sunt suspendate vineri. continuă pe Adevărul

Gradinitele si scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri / Gabriela Firea: Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum

Primarul general, Gabriela Firea, a luat decizia ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele de stat din Capitala sa fie inchise, dupa ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului, se arata intr-un comunicat de presa emis de Primaria Capitalei. Citeste si: Anul scolar actual este cel mai scurt din ultimii 10 ani.

Cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala vor fi suspendate pentru data de 23 martie

Primarul General, Gabriela Firea, a analizat in aceasta dupa-amiaza, impreuna cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentantii ANM Bucuresti-Ilfov si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti si a decis ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Festivalul KineDok revine la Muzeul de Arta Vizuala din Galati. Urmatoarea proiectie are loc pe 23 martie

Festivalul debuteaza cu proiectia filmului cehesc Nimic nu va mai fi ca inainte Nothing Like Before), vineri, 23 martie, de la ora 18. 00, in prezenta regizorilor Lukas Kokes si Klara Tasovska. Ca de obicei, accesul publicului la spectacole este liber.

Firea a anuntat ca vineri se inchid scolile

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca unitatile scolare din Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo dificile. Pentru vineri meteorologii au anuntat maxime in jurul a 0 grade si minime intre -5 si -3 grade Celsius.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )