Libnet.ro
UNICEF

20:15

inchirierea unei masini, solutia perfecta pentru traficul din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
inchirierea unei masini, solutia perfecta pentru traficul din Bucuresti

Serviciile de inchirieri masini au devenit din ce in ce mai raspandite in tara noastra dupa ce, o bu. continuă pe România Liberă

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de .

Ion Tiriac si-a uitat doua masini intr-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a intamplat apoi (VIDEO)

Miliardarul Ion Tiriac nu are problemele unui roman de rand. Acesta a dezvaluit recent, intr-un interviu, ca si-a uitat intr-un garaj din Munchen mai bine de zece ani doua masini F40, informeaza B1.

Adrian Marinescu: Mutatiile identificate pentru tulpina din Marea Britanie nu incurca in niciun fel vaccinarea in acest moment

Medicul Adrian Marinescude la Institutul Matei Bals a vorbit, la Digi24, despre tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Acesta a spus ca nuafecteaza eficacitatea vaccinului.

Comisia Europeana propune masuri de siguranta suplimentare pentru calatoriile din afara UE

Comisia Europeana a propus astazi garantii si cerinte suplimentare pentru calatorii internationali in UE. Potrivit Comisiei, noile variante ale coronavirusului si situatia volatila a sanatatii la nivel mondial necesita actiuni suplimentare pentru a se asigura ca orice calatorie in UE are loc in siguranta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )