Libnet.ro
UNICEF

00:07

inchisoare pentru barbatul din Gorj, condamnat in cazul Elodia 2

B1 B1,
inchisoare pentru barbatul din Gorj, condamnat in cazul Elodia 2

Barbatul din Targu-Carbunesti, Gorj, in varsta de 43 de ani, acuzat ca si-a ucis prietenul in urma cu opt ani, cazul fiind cunoscut ca Elodia II, a fost condamnat, miercuri, de magistratii Tribunalului. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in cazul Elodia Ghinescu: Da, e adevarat, a aparut... Totul e acum foarte clar: Ce s-a intamplat, de fapt...

Cazul Elodia Ghinescu ramane inca unul plin de mister, iar controversele legate de presupusa crima a lui Cristian Cioaca, sotul acesteia, continua si azi, Pe 12 august august, magistratii Tribunalului.

Fondatorul unui site de propaganda ruseasca din Finlanda a fost condamnat la inchisoare pentru promovarea de materiale insultatoare si rasiste, care contineau declaratii false

Ilya Ianitkin, fondatorul revistei de propaganda ruseasca MV-lehti din Finlanda, a fost condamnat de Tribunalul Districtului Helsinki la un an si 10 luni de inchisoare pentru actiuni legate de activitatea.

VIDEO Un tata din Gorj si plimba bebelusul ntr-un carucior pe lnga masina pe care o conducea

Un tanar din Gorj a fost filmat in timp ce conducea masina cu o mana, iar cu cealalta isi impingea bebelusul aflat intr-un carucior pe langa masina. Barbatul a fost amendat cu 725 de lei de catre politistii Serviciului Rutier din Gorj.

VIDEO Un tnar din Gorj a plimbat un bebelus ntr-un carucior pe lnga masina pe care o conducea

Un tanar din Gorj a fost filmat in timp ce conducea masina cu o mana, iar cu cealalta isi impingea bebelusul aflat intr-un carucior pe langa masina. Barbatul a fost amendat cu 725 de lei de catre politistii Serviciului Rutier din Gorj.

Cazul Elodia 2. Felix si-a ucis cel mai bun prieten ca sa aiba o relatie cu fosta sotie a acestuia

Felix Dianu, un barbat de 43 de ani din Targu Carbunesti, a fost condamnat, miercuri, de magistratii Tribunalului Gorj, dupa ce a fost acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten in urma cu sapte ani. Cadavrul.

Autostrada Unirii, aprobata in Comisia pentru transporturi din Camera Deputatilor, NU se poate realiza. Surse: Nu trece de expertii UE pentru finantare

Proiectul de lege pentru construirea Autostrazii Unirii Iasi Tg. Mures, promovat si sustinut de 30 de parlamentari ai Partidului National Liberal, dar si de comisarul european Corina Cretu, a primit.

Metro cauta parteneri pentru operatiunile din China

Retailerul german Metro AG poarta discutiile cu o serie de banci pentru gasirea unui partener care sa il ajute sa isi creasca operatiunile din China, a anuntat astazi un purtator de cuvant al grupului german, confirmand informatiile publicate anterior de Bloomberg.

Antena Group cere ANAF revocarea procedurii de licitatie pentru terenul din Garlei 1D. Instanta a confirmat dreptul de preemtiune pentru Antena Group

Antena Group asolicitat ANAF revocarea procedurii de licitatie declansate in mod eronat pe terenul de la adresa Garlei 1D, pentru care societatea are si doreste sa isi exercite dreptul de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )