Libnet.ro
UNICEF

06:45

Incident armat langa Casa Alba. Donald Trump a parasit conferinta de presa imediat

Playtech Playtech,
Incident armat langa Casa Alba. Donald Trump a parasit conferinta de presa imediat

Presedintele Donald Trump a fost evacuat brusc dintr-un briefing de presa la Casa Alba, dupa ce un barbat despre care s-a sustinut ca a avut o arma a fost impuscat de un ofiter al Serviciilor Secrete din SUA chiar in afara complexului Casei Albe. Serviciile de Securitate americane in alerta Serviciul Secret a declarat ca . continuă pe Playtech

Focuri de arma la Casa Alba! Donald Trump, evacuat de urgenta. Un ofiter a fost ranit si un alt barbat, ranit

Momente de panica la Casa Alba, in urma unui schimb de focuri in apropierea cladirii. Presedintele Donald Trump se afla in sala de briefing si abia incepuse sa vorbeasca. Serviciile secrete au reactionat imediat si l-au evacuat.

VIDEO impuscaturi la Casa Alba: Donald Trump, scos de urgenta din conferinta

In timpul conferintei zilnice de la Casa Alba pe tema raspandirii infectiilor cu coronavirus, Donald Trump a fost scos din sala dupa ce s-au auzit impuscaturi in preajma resedintei.

Trump, evacuat de urgenta, dupa un incident cu focuri de arma langa Casa Alba!

Donald Trump a fost scos dintr-un briefing de presa de catre un agent al Serviciului Secret luni sea.

Donald Trump a parasit brusc conferinta de presa dupa un incident armat in apropierea Casei Albe. Si eu am fost surprins (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost nevoit sa paraseasca o conferinta de presa, la doar trei minute dupa ce a inceput sa vorbeasca, din cauza unui incident armat petrecut chiar langa Casa Alba.

VIDEO impuscaturi langa Casa Alba: Un barbat de 51 de ani a declansat incidentul. Ce spun Serviciile Secrete despre evacuarea lui Trump

Presedintele american Donald Trump a fost escortat brusc de la o conferinta de presa de la Casa Alba de catre Serviciile Secrete la scurt timp dupa ce isi facuse aparitia in fata reporterilor din cauza unor impuscaturi care s-au auzit in apropiere.

Un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA inca din 1984 spune ca Donald Trump va pierde in acest an

Allan Lichtman, un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA incepand din 1984, spune ca Donald Trump va pierde in acest an sefia pentru Casa Alba, relateaza CNN.

TikTok, a avut parte de tratamentul Huawei: de ce da in judecata Casa Alba

In urma cu cateva zile, oficialii TikTok au fost pusi in sah de Donald Trump, odata cu emiterea unui ordin executiv similar cu cel de care a avut parte Huawei. in timp ce SUA a devenit.

New York Times: Casa Alba s-a interesat de posibilitatea ca Trump sa fie adaugat pe Mount Rushmore. Reactia presedintelui american

Cotidianul New York Times a relatat ca angajati de la Casa Alba au abordat-o pe Kristi Noem, guvernatorul statului South Dakota, anul trecut, in legatura cu procesul de adaugare a altor presedinti pe Mount Rushmore. Trump a reactionat calificand aceasta informatie drept fake news, dar considera ca este o idee buna.

Donald Trump va pierde alegerile din 2020. Cine face aceasta previziune

In anul 1984, Allan Lichtman a dezvoltat un algoritm prin intermediul caruia poate afla cine va fi viitorul presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar, potrivit acestuia, Donald Trump va pierde alegerile din 2020. in decursul a 30 de ani, acesta nu a gresit niciodata. Care este previziunea profesorului cu privire la noul presedinte al .

Donald Trump, inca o gafa: Gripa spaniola a pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele american Donald Trump a declarat, luni, in mod eronat, ca gripa spaniola promabil a pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial, el mentionand incorect atat anul pandemiei cat si cel in care s-a incheiat razboiul, relateaza USA Today, citat de News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )