Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident armat in New York. Trei politisti au fost raniti

Antena3 Antena3,
Incident armat in New York. Trei politisti au fost raniti

Trei politisti au fost raniti luni, la Manhattan, in New York, in urma unui schimb de focuri in cursul caruia atacatorul a fost impuscat mortal, relateaza AFP. Incidentul a avut loc in centrul West Village,. continuă pe Antena3

Incident armat produs in Manhattan: Cel putin trei politisti au fost raniti

Un schimb de focuri a avut loc, luni dupa-amiaza, intr-un cartier dinManhattan, cel putin trei politisti fiind raniti. Primarul New York-ului a anuntat ca ranile suferite de oamenii legii nu sunt grave,.

New York: Un barbat fara adapost a fost arestat pentru hartuirea Rihannei

Un barbat fara adapost din New York a fost arestat pentru hartuirea cantaretei Rihanna. Kevin McGlynn a expediat cateva scrisori de amenitare la casa inchiriata de artista. Barbatul de 53 de ani este un om.

Usi pentru saraci, in cadrul unui complex de apartamente luxoase din New York

Una dintre cele mai mari companii de real estate din New York va construi un complex luxos de apartamente care va fi prevazut cu usi separate pentru cei care cumpara unitati mai ieftine. Accesul pentru acestia se va face prin spatele cladirii de.

ACCIDENT TERIBIL in Ungaria. Un roman A MURIT si alti 4 au fost raniti

Un roman a murit si alti 4 au fost raniti in Ungaria. Masina in care se aflau s-a rasturnat pe sosea. Accidentul a avut loc pe Autostrada M3. Printre raniti se aflia si un copil. Stire in curs de.

Un roman a murit si alti patru au fost raniti intr-un accident rutier in Ungaria

Un roman a murit si alti patru au fost raniti in urma unui accident care a avut loc sambata, pe autostrada M3 din Ungaria, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Un cetatean roman a decedat si patru au fost raniti intr-un accident rutier in Ungaria

Cinci cetateni romani au fost implicati sambata intr-un accident rutier in Ungaria, dintre care o persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )