Libnet.ro
UNICEF

07:30

Incident la Cotroceni, inaintea receptiei cu ocazia Zilei Europei. Unui veteran de razboi i s-a facut rau, fiind resuscitat sub supravegherea lui Raed Arafat (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Incident la Cotroceni, inaintea receptiei cu ocazia Zilei Europei. Unui veteran de razboi i s-a facut rau, fiind resuscitat sub supravegherea lui Raed Arafat (FOTO, VIDEO)

O persoana care a luat parte la receptia cu ocazia Zilei Europei de la Palatul Cotroceni a lesinat. Barbatul are 88 de ani si este veteran de razboi, transmite B1 TV. Acesta a fost asezat pe o banca, iar echip. continuă pe B1

MFE organizeaza, astazi, un concert de muzica live dedicat Zilei Europei

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a anuntat ca organizeaza astazi un concert de muzica live dedicat Zilei Europei, care se va serba in data de 9 mai, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Mesajul Custodelui Coroanei cu ocazia zilei de 10 Mai VIDEO

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I a transmis mesajul, text si video, al Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta,Custodelui Coroanei cu ocazia zilei de 10 Mai.

Mesaj al principesei Margareta cu ocazia Zilei Internationale a Crucii Rosii si Semilunii Rosii

Cu ocazia Zilei Internationale a Crucii Rosii si Semilunii Rosii, principesa Margareta, presedintele Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, a transmis un comunicat, consemnat de Agerpres, in care subliniaza atasamentul acestei institutii fata de valorile umane.

Iohannis i-a retras lui Bogdan Diaconu invitatia pentru receptia de Ziua Europei

Administratia Prezidentiala i-a retras lui Bogdan Diaconu, candidat al Partidului Romania Unita la Primaria Capitalei, invitatia de a participa la receptia oferita cu ocazia Zilei Europei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )