Libnet.ro
UNICEF

18:30

Incident la Evaluarea Nationala, la Vaslui. Primaria a uitat sa trimita microbuzul care aducea elevii la scoala

Antena3 Antena3,
Incident la Evaluarea Nationala, la Vaslui. Primaria a uitat sa trimita microbuzul care aducea elevii la scoala

Emotii mari pentru elevii clasei a VIII-a. A inceput Evaluarea Nationala, iar primul examen a fost la Limba si literatura romana. Prima proba a debutat insa si cu incidente. Elevii de la o scoala din. continuă pe Antena3

Vaslui. Probleme la Evaluarea Nationala, dupa ce viceprimarul a uitat un mic amanunt: ELEVII!

Elevii din Coroiesti, judetul Vaslui,au fost pe punctul de a rata sustinerea Evaluarii Nationale, proba de limba romana. Totul din cauza viceprimarului, care a uitat sa trimita microbuzul ce trebuia sa-i.

EVALUAREA NATIONALA 2018. Ce trebuie sa stie toti elevii de clasa a VIII-a

Regulament pentru Evaluarea Nationala 2018, pentru clasa a 8-a. Peste 150. 000 de absolventi s-au inscris la Evaluarea Nationala 2018. Examenele incep.

REZOLVAREA subiectelor la romana: Greseala care te poate scoate din EVALUAREA NATIONALA

A avut loc primul examen decisiv pentru elevii absolventi ai clasei a VIII-a. Este vorba despre Evaluarea Nationala,.

EVALUARE NATIONALA la limba romana. incepe Evaluarea Nationala cu proba scrisa la Limba si literatura romana

Zi cu emotii mari! Are loc primul examen decisiv pentru elevii absolventi ai clasei a opta. Este vorba despre Evaluarea Nationala, examen la care s-au inscris peste 150. 000 de.

EVALUAREA NATIONALA 2018. Peste 150.000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa participe la Evaluarea Nationala

Peste 150. 000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa participe la sesiunea din acest an a Evaluarii Nationale, potrivit unui comunicat, transmis de Ministerul Educatiei.

Noua cazuri speciale, in Arges, la Evaluarea Nationala. O eleva a sustinut examenul in spital

In judetul Arges, anul acesta s-au incris la Evaluarea Nationala 4789 de elevi. Pentru noua dintre ei,s-au intrunit comisii speciale.

Subiectele la Evaluarea Nationala 2018, proba la Limba Romana: genul epic si viata intr-o cetate. 20% dintre elevii din Galati nu participa la examene

Astazi, absolventii claselor a VIII-a sustin prima proba a Evaluarii Nationale, cea la Limba Romana. Miercuri este programata proba la matematica. Absenteism important: circa 800 dintre elevii galateni care figurau la inceputul anului scolar nu vor sustine examenele de la Evaluarea Nationala.

REZOLVARE SUBIECTE ROMANA la EVALUAREA NATIONALA. Ai observat nereguli la examen? Numarul de telefon la care trebuie sa suni

REZOLVARE SUBIECTE ROMANA la EVALUAREA NATIONALA. Elevii care au terminat clasa a VIII-a au sustinut luni examen la limba si literatura romana. Potrivit metodologiei de organizare si desfasurare a EN VIII,.

Inocentii de Ioana Parvulescu, subiectul la Evaluarea Nationala 2018. Varianta moderna a Ciresarilor

Elevii clasei a VIII-a au avut de rezolvat un subiect la Evaluarea Nationala 2018 plecand de la un fragment din Inocentii, de Ioana Parvulescu. Romanul, aparut in 2016, a fost elogiat de critici si aprec.

Peste 150.000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa participe la Evaluarea Nationala, sesiunea 2018

Conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale 99,69%), pana sambata, 9 iunie, in aplicatia informatica figurau 150. 130 de candidati inscrisi la Evaluarea Nationala pentru elevii claselor a VIII-a EN VIII).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )