Libnet.ro
UNICEF

22:15

Incident cu focuri de arma in Marea Neagra: Trei marinari au fost raniti si un pescador s-a scufundat

B1 B1,
Incident cu focuri de arma in Marea Neagra: Trei marinari au fost raniti si un pescador s-a scufundat

Un pescador din Turcia a fost prins de politistii romani de frontiera perscuind ilegal in apele teritoriale ale Romaniei. Totul s-a intamplat in apropiere de Costinesti, dupa o urmarire de cateva ore,. continuă pe B1

Urmarire cu focuri de arma in Marea Neagra. Trei marinari au fost raniti

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au identificat in Marea Neagra, un pescador turcesc aflat la braconat in Zona Economica Exclusiva a Romaniei. in data de 20. 2019, ora 06. 50, cu.

VIDEO Cati oameni au murit la constructia Canalului Dunare-Marea Neagra. Se carau mortii cu basculanta

Canalul Dunare-Marea Neagra ar putea face din Romania o putere economica a Europei, dar putini mai stiu azi cu cate sacrificii umane a fost realizat in perioada comunismului. Nu se stie numarul exact al celor care au murit la constructia canalului, dar se stie ca au fost atat de multi, incat se carau cu basculanta.

Un fost ministru al Energiei explica ce vor sa faca ungurii cu gazul romanesc extras din Marea Neagra

Razvan Nicolescu, fost ministru al Energiei, a reactionat la declaratiile tot mai vehemente ale oficialilor unguri care cer pe un ton din ce in ce mai apasat ca Romania sa extraga gazele din Marea Neagra, explicand care este interesul Ungariei in acest scandal legat de resursele tarii noastre.

Conferinta Dezvoltare durabila la Marea Neagra, un eveniment stiintific al Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

In perioada 8 - 11 mai a avut loc la Bucuresti conferinta Dezvoltare durabila la Marea Neagra- SUST-BLACK, organizata de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina - GeoEcoMar sub auspiciile presedintiei Romaniei la Consiliul Europei.

Viktor Orban i-a cerut ajutorul lui Donald Trump pentru gazele din Marea Neagra

Premierul Ungariei Viktor Orban i-a cerut presedintelui american Donald Trump sa ajute la inceperea productiei de gaze naturale in Marea Neagra, pentru a oferi singura alternativa la gazul rusesc, potrivit Reuters.

Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe Viktor Orban, blocand gazele din Marea Neagra, sa subrezeasca relatia Romaniei cu SUA din Parteneriatul Strategic

Vizita premierului maghiar la Washington a fost prilejul pentru ca Budapesta sa-i dea inca o palma Romaniei, o tara aflata intr-o degringolada institutionala fara precedent. Viktor Orban a atacat la Casa Alba pozitia noastra de pilon al flancului Estic si, profitand de declaratiile anti-occidentale vituperate in campanie de Liviu Dragnea, Orban a pus sub semnul intrebarii si seriozitatea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA.

Nord Stream 2, sanctionat in Congresul SUA: deschiderea oportunitatii AGRI in Marea Neagra

O initiativa legislativa bipartizana a fost inregistrata in Senatul American de catre republicanul Ted Cruz si democrata Jeanne Shaheen, ambii membri ai Comisiei pentru Relatii Externe a senatului SUA, scopul fiind sanctionarea drastica a constructiei conductei de gaz Nord Stream 2, intre Rusia si Germania. Sanctiunile au fost anuntate, de altfel, chiar de catre Presedintele SUA, Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )