Libnet.ro
UNICEF

19:45

Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacienta, in stare critica dupa ce ar fi luat foc pe masa de operatie Ministrul Sanatatii: Este un incident deosebit de grav

Hotnews Hotnews,
 Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacienta, in stare critica dupa ce ar fi luat foc pe masa de operatie Ministrul Sanatatii: Este un incident deosebit de grav

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat de Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de Ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta. continuă pe Hotnews

O pacienta, in stare critica dupa ce a fost arsa pe masa de operatie la Spitalul Floreasca in sala, era fum si foc. Pacienta era in flacari Ministerul Sanatatii face o ancheta

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat pe Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta. Primele explicatii ale lui Mircea Beuran in cazul pacientei arse de la Floreasca: Nu am fost in echipa operatorie de la bun inceput Document prezentat de Ungureanu: A mintit sau a comis fals in inscrisuri.

Ministrul Sanatatii, despre pacienta care a suferit arsuri in sala de operatie, la Spitalul Floreasca: Este in stare critica. Am aflat de acest incident abia in cursul zilei de vineri. Este inadmisibil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pacienta care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca din Capitala se.

Ministrul Sanatatii, declaratii exclusive la Antena 3 privind incidentul de la Spitalul Floreasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca incidentul deosebit de grav de la Spitalul Floreasca, undeo pacienta afost arsa pe masa de operatie, fiind acum in stare grava cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, nu a fost raportat de conducerea unitatii medicale.

Incident socant la Spitalul Floreasca. O pacienta a luat foc in timpul unei interventii chirurgicale: A ars ca o torta cateva secunde pana ce o asistenta a aruncat un lighean de apa peste masa de operatie

Un nou caz incredibil in sistemul medical din Romania. O femeie bolnava de cancer, in varsta de 66 de ani, se zbate intre viata si moarte dupa ce a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca din.

Explicatiile medicului Mircea Beuran in cazul pacientei arse in timpul unei operatii la Spitalul Floreasca

Medicul Mircea Beuran a explicat sambata seara, la Antena 3, incidentul in urma caruia o pacienta operata la Spitalul Floreasca a suferit arsuri, spunand ca nu era in sala de operatii in momentul producerii incidentului.

Noi precizari in cazul pacientei arse in timpul operatiei de la Spitalul Floreasca. Victor Costache: Unii chirurgi implicati in acest incident refuza sa coopereze cu echipele de control

Ministerul Sanatatii face noi precizari in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatii in timpul unei interventii chirugicale de la Spitalul Floreasca din Capitala. Un control al fost demarat la.

Fostul minstru Daniel Chitoiu, adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru investigatii suplimentare, dupa accidentul din Arges

Fostul ministru al Economiei si actualul secretar general al ALDE, Daniel Chitoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru investigatii suplimentare, dupa ce acest a fost implicat intr-un accident rutier mortal in judetul Arges.

Chitoiu va fi adus la Spitalul Floreasca pentru investigatii, dupa accidentul din Arges

Secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru mai multe investigatii, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier produs in judetul Arges. in urma accidentului, o persoana a murit, transmite Mediafax.

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a demarat o ancheta in cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Avand in vedere informatiile.

Cazul pacientei incendiate la Spitalul Floreasca. Politia Capitalei s-a autosesizat si face verificari

Politia Capitalei s-a autosesizat si face verificari in cazul pacientei arse in timpul unei operatii la Spitalul Floreasca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )