Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCIDENT LA O SECTIE DE VOT DIN BRAILA Presedintele sectiei, BEAT la urne

B1 B1,
INCIDENT LA O SECTIE DE VOT DIN BRAILA Presedintele sectiei, BEAT la urne

Incident la o sectie de votare din Braila. Presedintele sectiei a fost inlocuit deoarece era baut. El a fost inlocuit, iar procesul electoral nu a fost perturbat, potrivit newsweek. Incidentul s-a petrecut. continuă pe B1

Scandal cu focuri de arma la o sectie de vot din Prahova, sambata seara: Un politist a impuscat un barbat baut, care il atacase (VIDEO)

Scandal cu focuri de arma la o sectie de vot din Prahova. Conflictul a pornit de la un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice. El a cerut politistului care pazea sectia sa-l lase sa voteze.

impuscaturi intr-o sectie de vot din Prahova. Cinci barbati au atacat un politist

Un barbat a fost impuscat de un politist intr-o sectie de votare din comuna Provita de Jos, sat Draganeasa, anunta publicatia Ziarulincomod. ro. Astazi, 23. 2019, in jurul orei 20:30,un grup.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O sectie de vot din Italia, evacuata din cauza inundatiilor

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a fost mutata ca urmare a unei situatii de forta majora - cod rosu de inundatii, informeaza.

Politist atacat la o sectie de vot din Prahova. Primele imagini de la fata locului. Ce s-a intamplat, de fapt, la sectia din Draganeasca

Un barbat a fost impuscat in picior, sambata seara, de un politist, dupa ce, impreuna cu alte persoane aflate in stare de ebrietate, au intrat in curtea gradinitei din Draganeasca, unde este amenajata.

Cine este politistul care a aparat cu arma o sectie de vot: Am scos pistolul cand am vazut zece insi care veneau spre mine

Bogdan Pogonici 43 de ani) este politistul care, in noaptea de sambata 23 noiembrie, a aparat cu arma una dintre sectiile de vot din comuna prahoveana Provita de Jos. Politistul a fost nevoit sa scoata pistolul din toc atunci cand zece barbati bauti au vrut sa-l atace si sa intre cu forta in gradinita unde era amenajata urna de vot. Unul dintre agresori a fost impuscat in picior.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )