Libnet.ro
UNICEF

17:16

Incident SOCANT! Un agent de politie din Bucuresti a fost ACCIDENTAT de un sofer pe care voia sa-l amendeze

B1 B1,
Incident SOCANT! Un agent de politie din Bucuresti a fost ACCIDENTAT de un sofer pe care voia sa-l amendeze

Incident socant in trafic. Un agent de politie din Buucresti a fost accidentat, marti seara, de un sofer pe care voia sa-l amendeze, potrivit Agerpres. Totul s-a intamplat la intersectia. continuă pe B1

EXCLUSIV. Metoda matusa Tamara cu repetitie: dupa donatia in bani, si un tun imobiliar. Florin Iordache a pitit un apartament de 100.000 EURO pe numele parintilor. Imobilul e aflat langa un mall din Bucuresti, aproape de Cotroceni

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a ascuns pe numele parintilor pensionari din Caracal un apartament de 100. 000 de euro din Bucuresti. Apartamentul a fost util si ca ipoteca pentru ca actualul ministru sa ia un credit bancar. in cele din urma, a ajuns la fiica lui Florin Iordache.

Scoala Americana Internationala din Bucuresti pune la bataie trei burse pentru urmatorul an scolar

Scoala Americana Internationala din Bucuresti AISB) demareaza o noua editie a competitiei burselor, ocazie cu care elevii eminenti, de la orice scoala din Romania, care sunt interesati de o educatie internationala, pot aplica pentru inscrierea in.

intalnire importanta pentru fotbalul romanesc: Directorul Academiei Atletico Madrid din Bucuresti, Florin Raducioiu, s-a intalnit cu antrenorul lui Totenham si au discutat de o colaborare la nivel de juniori (FOTO)

Directorul tehnic al Academiei Atletico Madrid din Bucuresti, Florin Raducioiu, s-a intalnit cu managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino,inaintea meciuluipe care Spurs l-a.

Jumatate din Bucuresti, in bezna. O avarie majora a afectat Capitala. Metrourile nu au oprit in statiile Basarab si Piata Victoriei

O pana de curent majora a avut loc in Capitala, in seara de miercuri. Multe zone din centrul si nordul Bucurestiului au fost afectate de avaria respectiva, simtindu-se scaderi de tensiune si in alte zone din oras.

Imaginile impresionante de la protestele din Bucuresti au ajuns si in SUA! Reactia unui senator american cand le-a vazut (FOTO)

Imaginile cu sutele de mii de protestatari stransi duminica searain Piata Victoriei au impresionat foarte tare un senator american. Au fost prezenti 250. 000 de manifestanti in Bucuresti.

TROFEUL SOMNUL RATIUNII merge la fostul deputat PSD de Sibiu, Maria Manuela Catrina, care vede COARNELE DIAVOLULUI intr-o poza de la protestele din Bucuresti

Fiica fostului Inspector Scolar General de la Sibiu si fost parlamentar pe listele PSD Sibiu, Maria Manuela Catrina, si-a pus tot internetul in cap cu o postare pe Facebook, aflam de la Ora de.

VIDEO Surorile Lily Madeleine deschid concertul pe care Joshua Radin il va sustine pe 5 martie in Bucuresti

Surorile Lily Madeleine vor canta in deschiderea showului pe care il va sustine Joshua Radin, celebrul compozitor american care si-a lasat amprenta pe coloanele sonore a unor seriale precum House M. , Grey's Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill, pe 5 martie de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Surse: Mobilizare mare in Craiova pentru mitingul PSD din Bucuresti

Mai multi angajati ai Termo Craiova, compania de termoficare a Primariei Craiova, vor veni la Bucuresti marti pentru a participa la mitingul de la Palatul Cotroceni pentru sustinerea PSD. Oamenii ar urma sa vina fie cu masinile personale, fie cu autocare, mobilizarea fiind una organizata, potrivit unor surse citate de HotNews. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )