Libnet.ro
UNICEF

13:15

Incident socant la o nunta din Neamt: A fost activat PLANUL ROSU. Un elicopter este pregatit sa intervina

B1 B1,
Incident socant la o nunta din Neamt: A fost activat PLANUL ROSU. Un elicopter este pregatit sa intervina

Mai multe persoane au fost ranite, duminica, la o nunta, in judetul Neamt, dupa ce balustrada unei terase s-a rupt, informeaza reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de. continuă pe B1

UPDATE Incident la o nunta n statiunea Durau, a fost activat Planul rosu de interventie: cel putin 14 raniti dupa prabusirea unei balustrade

Cel putin 14 persoane au fost ranite dupa ce a cedat balustrada de la terasa unui restaurant din statiunea Durau unde avea loc o nunta, autoritatile judetene declansand planul rosu de interventie, a declarat pentru Agerpres colonelul Mihai Mitrea, adjunctul inspectorului sef al ISU Neamt.

Tragedie la o nunta din Neamt. 14 persoane s-au ranit dupa ce o balustrada s-a prabusit

Un incident grav a avut loc duminica seara la o pensiunea din statiunea Durau. Autoritatile au declansat Planul Rosu de interventie.

UPDATE Tragedie la o nunta din Neamt. 18 persoane ranite dupa ce o balustrada s-a prabusit

Un incident grav a avut loc duminica seara la o pensiune din statiunea Durau. Autoritatile au declansat Planul Rosu de interventie.

Incident socant in Brasov. Un tanar s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon

Alimentarea cu energie electrica a liniei de contact Brasov - Stupini a fost intrerupta vineri dupa-amiaza pentru aproximativ 30 de minute, dupa ce un tanar in varsta de 19 ani a fost electrocutat dupa ce.

Incident socant in Iasi! Un tata si-a legat fiica in lanturi si a batut-o. Ce pedeapsa a primit

Un barbat din Iasi, in varsta de 54 de ani, si-a legat fiica in lanturi si a batut-o cu facaletul. Acum, la cinci ani de la fapta lui, judecatorii au decis ce pedeapsa trebuie sa.

Incendiu puternic la o hala cu produse lactate din Neamt

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, la o hala cu produse lactate din Targu Neamt, judetul Neamt, la acesta intervenind 28 de pompieri. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperis, i.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )