Libnet.ro
UNICEF

19:45

Incident socant in parcarea unui mall din Ploiesti. Doi tineri au fost injunghiati. Agresorii au fost prinsi

Antena3 Antena3,
Incident socant in parcarea unui mall din Ploiesti. Doi tineri au fost injunghiati. Agresorii au fost prinsi

Politistii din Ploiesti fac anchete pentru a depista doi frati, care, in timpul noptii de vineri spre sambata, au injunghiat doi tineri in parcarea unui mall din oras. Dupa comiterea faptei, cei doi. continuă pe Antena3

Incident socant in parcarea unui mall din Ploiesti. Doi tineri au fost injunghiati. Agresorii sunt liberi

Politistii din Ploiesti fac anchete pentru a depista doi frati, care, in timpul noptii de vineri spre sambata, au injunghiat doi tineri in parcarea unui mall din oras. Dupa comiterea faptei, cei doi.

Doi barbati, injunghiati in parcarea unui unui mall din Ploiesti. Unul dintre ei se afla impreuna cu sotia si copiii

Politistii din Prahova cauta doi barbati, frati, care in seara zilei de vineri, 26 octombrie, au injunghiat alti doi barbati in parcarea unui mall din Ploiesti. Una dintre victime era insotita de copiii sai si de sotie, femeia spunandu-le medicilor ca nu stie cine i-a agresat sotul.

Vanatorul de hoti i-a facut plangere penala city - managerului Timisoarei. Acuzatiile au legatura cu un festival organizat in parcarea unui mall

Activistul civic Cristian Brancovan a formulat plangere penala impotriva city-managerului Timisoarei, Robert Kristof. Brancovan il acuza pe Kristof ca a eliberat aviz pentru un festival care a tinut pana la ora sase si a deranjat oamenii. Site-ul festivalului este inregistrat de o firma a city managerului.

Incident socant la bordul unui avion! Reactia unui barbat care a agresat o femeie: Presedintele Trump a spus ca este in regula

Un barbat a fost retinut dupa ce a agresat sexual de doua ori o femeie la bordul unui avion care zbura din Texas spre New Mexico. Atunci, pasagera l-a intrebat pe agresor, Bruce Alexander, in varsta de 49 de.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Bursele din Europa au scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, din cauza tensiunilor diplomatice cu Arabia Saudita, a temerilor legate de bugetul Italiei si de negocierile de Brexit.

Tragedie intr-o gara din Ploiesti! Un barbat a fost gasit mort intr-un tren

Un barbat a fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti. Potrivit ziarulincomod. ro, se pare ca barbatul a inceput sa se simta rau in zona localitatii Buftea, dar garnitura nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )