Libnet.ro
UNICEF

23:45

Incident violent langa Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incident violent langa Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, inlocalitatea Buftea din judetul Ilfov. Din primele informatii, ar fi vorba despre sotia si fiica agresorului. in momentul. continuă pe Antena3

Incident violent langa Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate mortal. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, inlocalitatea Buftea din judetul Ilfov. Cele doua victime erau iubita si soacra agresorului de origine irakiana. Motivul.

INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti! Doua BLOCURI sunt cuprinse de FLACARI (VIDEO)

Incendiu puternic langa Bucuresti. Mansarda a doua blocuri din Chiajna, Ilfov, a luat foc, vineri dupa amiaza. La fata locului au trimise 20 de autospeciale de stingere. ISU Bucuresti-Ilfov transmite.

INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti, la Chiajna! Trei BLOCURI sunt cuprinse de FLACARI (VIDEO)

Incendiu puternic langa Bucuresti. Mansarda a trei blocuri din Chiajna, Ilfov, a luat foc, vineri dupa amiaza. Adunity_82496 La fata locului au trimise 25 de autospeciale de stingere. In zona nu exista.

Sentinte DEFINITIVE pentru stapanii de sclavi de la Berevoesti: Sase persoane au fost CONDAMNATE, intre care si doua femei

Curtea de Apel Pitesti a pronuntat, joi, sentinetele pentru stapanii de sclavi de la Berevoiesti. Sase persoane au fost condamnate definitiv la pedepse intre patru si zece ani de inchisoare. Cei sase,.

Decizia politiei in cazul soferului care a omorat doua femei si un copil de 3 ani

Soferul care a produs accidentul rutier in urma caruia o fetita de 3 ani, mama si bunica acesteia si-au pierdut viata, a fost audiat toata noaptea de catre politisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )