Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident in zona statiei de metrou Politehnica. Un barbat a fost injunghiat. Agresorul este cautat de politisti

Antena3 Antena3,
Incident in zona statiei de metrou Politehnica. Un barbat a fost injunghiat. Agresorul este cautat de politisti

Un barbat de 26 de ani a fost injunghiat, joi seara,in zona statiei de metrou Politehnica. Victima are 26 de ani si a fost atacata din spate de o persoana cu un cutit. Aavut loc o. continuă pe Antena3

Un tanar a fost injunghiat in Capitala, in zona statiei de metrou Politehnica

Un barbat a fost injunghiat, joi seara, in zona statiei de metrou Politehnica, din Capitala, el primind ingrijiri, relateaza postul Digi24.

UPDATE Tanar agresat in zona statiei de metrou Politehnica; politistii incearca sa gaseasca faptasul

Un tanar a sesizat, joi seara, prin apel la numarul unic 112, ca a fost victima unei agresiuni in timp ce se afla intr-un parculet din apropierea statiei de metrou Politehnica, in Sectorul 6 al Capitalei. Politistii s-au deplasat la fata locului si incearca sa stabileasca imprejurarile producerii incidentului, dar si sa-l gaseasca pe agresor, relateaza News. ro, citand reprezentanti ai Politiei Capitalei.

UPDATE 2: Dosar penal pentru tentativa de omor in cazul incidentului petrecut in apropierea statiei de metrou Politehnica

Cazul tanarului care a reclamat ca a fost agresat intr-un parc din apropierea statiei de metrou Politehnica din Capitala a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, informeaza News. ro. Procurorii fac cercetari pentru tentativa de omor si incearca sa gaseasca faptasul.

Barbat injunghiat langa statia de metrou Politehnica

Un barbat in varsta de 26 de ani a fost injunghiat joi seara in zona statiei de metrou Politehnica, potrivit unor surse din Politia Capitalei. Autorul si motivul atacului nu sunt cunoscute deocamdata.

Alerta in Bucuresti: Un barbat a fost injunghiat la statia de metrou Politehnica

Incident armat in zonastatiei de metrou Politehnica. Un barbat de 26 de ani a fost injunghiat joi seara, anunta Digi24. Un echipaj al SMURD s-a deplasat la fata locului si ofera primul ajutor.

Dosar penal pentru TENTATIVA de OMOR, in cazul incidentului petrecut in apropierea statiei de metrou Politehnica

Cazul tanarului care a reclamat ca a fost agresat intr-un parc din apropierea statiei de metrou Politehnica din Capitala a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

O alta CRIMA la METROU. Un barbat a fost iMPINS in fata TRENULUI si a sfarsit sub SINE

Un barbat si-a gasit sfarsitul, miercuri, intr-o statie de metrou din Brooklyn, New York, dupa ce un adolescent care vorbea incoerent l-a ucis lovindu-l si impingandu-l pe sine. Un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )