Libnet.ro
UNICEF

10:45

Incidente grave la finalul partidei FCSB - Dinamo! Jandarmii au intervenit in forta

Adevărul Adevărul,
Incidente grave la finalul partidei FCSB - Dinamo! Jandarmii au intervenit in forta

Finalul meciului dintre FCSB si Dinamo, scor 1-1, a fost umbrit de incidente reprobabile cauzate de fanii dinamovistilor. continuă pe Adevărul

Gigi Becali l-a desfiintat pe arbitrul partidei FCSB - Dinamo. Ce l-a nemultumit pe omul de afaceri

Finantatorul echipei FCSB l-a desfiintat pe arbtirul Istvan Kovacs, pe care il considera principalul vinovat pentru remiza cu DInamo.

Echipele de start la FCSB - Dinamo

Avem echipele de start in derby-ul FCSB - Dinamo de la ora 20:30 pe Arena Nationala.

File de istorie. Informatii statistice despre FCSB - Dinamo

Va prezentam mai jos cateva informatii statistice extrem de intereasnte care vin sa completeze tabloul duelurilor FCSB - Dinamo din indelungata istorie a acestei inclestari bucurestene.

Totul despre FCSB - Dinamo

Marele derby al fotbalului romanesc isi consuma, sambata, un nou episod. Chiar daca cele doua echipe se afla in partea a doua a clasamentului, FCSB - Dinamo ramane un derby orice s-ar spune despre cele doua combatante.

Asa am trait FCSB - Dinamo

Un nou episod din eternul derby al fotbalului romanesc s-a consumat sambata seara pe Arena Nationala. Am transmis FCSB - Dinamo live text in aceasta pagina cu incepere de la ora 20:30.

INFOGRAFIC FCSB Dinamo |Epsilon;i sunt oamenii-derby

FCSB Dinamo, Marele Derby programat sambata Arena Nationala, 20:30) in etapa a 12-a a sezonului regular din Liga 1 20192020, live peBetanoalaturi de o gama variata de pariuri sportive online, aduce fata in fata cunostinte mai vechi. Pentru unii va fi una dintre primele experiente in fata a zeci de mii de fani, pentru altii va reprezenta ceva obisnuit.

EXCLUSIV Incidente provocate de suporteri dupa FCSB - Dinamo

Dupa ultimul fluier al arbitrului Istvan Kovacs meciul a continuat pentru suporterii celor doua echipe.

FCSB - DINAMO 1-1. Derby incheiat la egalitate!

FCSB si Dinamo au terminat la egalitate, 1-1 1-1), sambata seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in etapa a 12-a a Ligii I de fotbal. Florinel Coman 28) a inscris pentru FCSB, iar Denis Ciobotariu 9),.

Indicii care anunta ca suspensia masinii are probleme. Sfaturi utile pentru evitarea de incidente grave

Rularea cu probleme grave la sistemul de suspensie este deosebit de periculoasa. Oricand una dintre componentele suspensiei poate ceda la un viraj mai in forta, iar urmarile pot fi in unele cazuri dramatice deoarece masina devine practic incontrolabila.

Suporteri, depistati cu materiale pirotehnice la intrarea pe stadion pentru meciul FCSB - Dinamo

Trei barbati care incercau sa introduca materiale pirotehnice la meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo au fost depistati, sambata seara, in zona exterioara a complexului sportiv, pe timpul accesului,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )