Libnet.ro
UNICEF

08:15

Incidente la vizita staff-ului Vioricai Dancila in Bihor. Premierul demis A RAMAS FARA UN PANTOF, iar Petre Daea s-a BLOCAT iN LIFT (FOTO)

B1 B1,
Incidente la vizita staff-ului Vioricai Dancila in Bihor. Premierul demis A RAMAS FARA UN PANTOF, iar Petre Daea s-a BLOCAT iN LIFT (FOTO)

Vizita cu peripetii pentru Vioricai Dancila si staff-ul sau, la sectia de maternitate a Spitalului Judetean Oradea. Premierul demis si Petre Daea au fost asteptati de un protestatar care avea inscriptii. continuă pe B1

Incidente la vizita Vioricai Dancila in Bihor. Premierul demis a ramas fara un pantof (VIDEO)

Premierul demis, Viorica Dancila, si-a pierdut un pantof in timpul unei vizite in judetul Bihor. Aceasta s-a grabit sa coboare niste scari si a ramas descaltata. Jurnalistii care o inconjurau au.

Klaus Iohannis, dupa nominalizarea lui Negrescu drept comisar european: Premierul demis, Viorica Dancila, nu are nicio legitimitate de a propune un candidat din partea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca va inainta la Bruxelles nominalizarea lui Victor Negrescu pentru functia de comisar european. intr-un comunicat.

Ce apare in declaratia de avere a Vioricai Dancila, candidat la prezidentiale. Are bijuterii in valoare de 5.000 de euro

Candidatii la alegerile prezidentiale si-au facut publice declaratiile de avere. Viorica Dancila se numara printre candidatii cu cele mai mari averi. Presedintele PSD detine mai multe terenuri si case si bijuterii in valoare de 5. 000 de euro. Nici Klaus Iohannis sau Dan Barna nu stau mai prost la acest capitol. Viorica Dancila si-a facut publica .

Liderul PMP vede drept sfidare a treia tentativa esuata a Vioricai Dancila de a propune un comisar european. Tomac: Nu intelege absolut deloc cutumele diplomatice

Eugen Tomac, liderul PMP, a caracterizat drept sfidare a treia tentativa a premierului demis Viorica Dancila de a nominaliza un comisar european din partea Romaniei, explicand ca aceasta noua incercare.

Orban ii da peste nas Vioricai Dancila pentru obraznicie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca Viorica Dancila da dovada de obraznicie p.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Premierul demis Viorica Dancila si-a dezvaluit secretul. Ce reprezinta de fapt brosa pe care o poarta?

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, luni, ca parlamentarii care vor participa la votul pentru investirea noului guvern vor fi exclusi din partid. Liderul social-democrat.

Premierul demis Viorica Dancila il propune pe Victor Negrescu in functia de comisar european. Scrisoarea, trimisa marti la Bruxelles

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa marti.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )