Libnet.ro
UNICEF

01:05

Income. Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, despre bugetul pe 2019

Antena3 Antena3,
Income. Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, despre bugetul pe 2019

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, a vorbit la Income despre bugetul stabilit de Guvern pe anul 2019. Din punctul meu de vedere, acest buget exista doar pe hartie. Practic s-au pus niste. continuă pe Antena3

IOANA PETRESCU (PRO ROMANIA), DESPRE BUGET: Primarii, in situatia de a merge la MDRAP sau Dragnea sa ceara bani

Vicepresedintele Pro Romania Ioana Petrescu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca prin modul in care a fost facut bugetul de stat primarii sunt pusi in situatia de merge la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) sau la Liviu Dragnea pentru a cere bani de investitii.

Fiul unui fost ministru, acuzat ca a omorat un baietel de trei ani

Fiul unui fost ministru din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord este acuzat ca l-ar fi omorat pe copilul iubitei sale, un baiat in varsta de trei ani. Stephen Waterson,un barbat de 25.

Premierul Dancila, despre bugetul pe anul 2019: Bugetele locale, cu 19% mai mari

Premierul Viorica Dancila face declaratii la sedinta de guvern de la Palatul Victoria legat de bugetul pe anul 2019. Astazi adoptam proiectul de buget pentru anul 2019. Proiectul a fost intens.

Zi de foc in Parlament. Liderii coalitiei se reunesc pentru a discuta despre bugetul pe 2019

Sedinta speciala la Parlament pentru bugetul pe 2019. Conducerea Senatului si cea a Camerei Deputatilor se reunesc chiar la aceasta ora pentru a stabili cand va fi adoptat proiectul trimis ieri de.

PSD-ul face implozie! RAZBOI intre social-democrati! Fost ministru, atac la liderul Grupului de la Cluj: Si-au construit carierele pe COMBINATII

PSD face implozie! Este razboi intre social-democrati! Grupul de la Cluj, din care face parte si Ioan Rus, este atacat de fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog. Dupa ce Rus a declarat ca PSD.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )