Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incredibil! Cati bani primea un medic din Cluj pentru a facilita dosare de invaliditate

Antena3 Antena3,
Incredibil! Cati bani primea un medic din Cluj pentru a facilita dosare de invaliditate

Un doctor din Cluj si o persoana fizica sunt cercetati penal pentru luare si dare de mita. Din cercetarile procurorilor reiese ca din luna aprilie si pana acum, persoana inculpata a pretins si a primit de la. continuă pe Antena3

Un medic din Cluj este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mita

Alexandru Faur, medic in cadrul Cabinetului de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca Cluj, este cercetat sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de.

Cati bani a facut Andreea Balan la nunta. Invitatii au fost impresionati de luxul de la petrecere

Andreea Balan si-a facut ieri nunta in Paradis, asa cum a tot numit evenimentul peste tot in mediul online. Ieri, 15 septembrie, a fost ziua cea mare in care Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. Luxul nu a lipsit de la petrecere, motiv pentru care si invitatii au .

ANAF, anunt pentru toti contribuabilii. Cati bani primesti daca esti bun-platnic si ce ar trebui sa mai faci pentru asta

ANAF vine cu o veste buna! Contribuabilii se pot bucura de un beneficiu anume, daca vor urma sa indeplineasca o singura conditie. Mirela Calugareanu, presedintele ANAF, a facut anuntul in cursul zilei de sambata. Acesta a elaborat un proiect aparte cu care vine in ajutorul romanilor. Care este beneficiul de care se vor bucura cei .

Medic din Cluj, retinut de DNA pentru ca a luat mita de la peste 60 de persoane in schimbul obtinerii de pensii de invaliditate

Procurorii DNA au retinut marti un medic de la un cabinet de expertiza si recuperare a capacitatii de munca din Cluj sub acuzatia ca, prin intermediul altei persoane, a primit mita de la 61 de oameni, pentru a-.

Descoperire macabra in casa unui medic. Caz unic pentru politisti

Ramasitele a peste 2. 000 de fetusi au fost gasite in casa unui medic din Illinois, informeaza BBC. Macabra descoperire a fost facuta de catre familia doctorului Ulrich Klopfer dupa decesul acestuia,.

Stirile ProTV: Un deputat din Cluj nu mai vrea ca avioanele sa zboare deasupra orasului. Motivul invocat

Initiativa surprinzatoare a unui deputat din Cluj. Parlamentarul cere ca avioanele sa nu mai zboare peste oras si solicita ministrului Transporturilor si ROMATSA sa interzica decolarile si aterizarile in orele de liniste.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, el precizand ca sondajele arata recurent ca este omul politic din opozitie cu cea mai mare intentie de vot a bucurestenilor.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la PMB

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primari.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Bucuresti

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. Sunt optimist ca oamenii din USR vor sustine candidatura mea si ca impreuna cu toate fortele de buna credinta vom putea reda Bucurestiul bucurestenilor, acolo unde ii e locul, a declarat Dan.

S-A AFLAT CATI BANI a STRANS Andreea Balan la nunta! Dar NU o sa-ti vina sa crezi ce MARTURII a oferit invitatilor! ASTA E PREA DE TOT

Nunta Andreei Balan a fost una de poveste! Luxul nu a lipsit, motiv pentru care si invitatii au sarit care mai de care cu plicuri cat mai groase drept multumire si ca un semn pentru noul inceput al proaspetilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )