Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCREDIBIL ce au putut aduce concurentii de la Asia Express la intoarcerea in tara! Chef Sorin Bontea face DEZVALUIRI SOCANTE!

B1 B1,
INCREDIBIL ce au putut aduce concurentii de la Asia Express la intoarcerea in tara! Chef Sorin Bontea face DEZVALUIRI SOCANTE!

Concurentii de la Asia Expres s-au intors la casele lor in luna decembrie, dar nu oricum, ci cu suveniruri care sa le aminbteasca de experienta unica prin care au trecut. continuă pe B1

BOMBA la Antena 1! SE STIE deja CINE A CASTIGAT ASIA EXPRESS, SEZONUL 3! Supriza e URIASA

Filmarile pentru Asia Express sezonul 3 s-au incheiat, iar concurentii s-au intors deja acasa! INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FACUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CAND.

Asia Express. Provocari uriase pentru concurenti si echipa. Temperaturi de peste 35 de grade si umiditate 90%

Clima din Filipine a fost un adevarat calvar atat pentru concurenti, cat si pentru echipa din Asia Express, show ce revine la Antena 1 sambata, 15 februarie, de la ora 20.

INCREDIBIL! CHINURI TERIBILE la Asia Express! Stiam ca va fi asa, dar nu in halul asta! Multe vedete au fost deja RAPUSE DE DURERE (GALERIE FOTO)

Asia Express urmeaza sa inceapa la Antena 1 din 15 februarie, iar concurentii au dat primele declaratii. Cum a fost pentru vedete experienta in Filipine si care a fost cel mai mare chin indurat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )