Libnet.ro
UNICEF

19:45

INCREDIBIL! Valentina Pelinel a ramas FARA CUVINTE... Ce a facut Cristi Bocea in iNCHISOARE

B1 B1,
INCREDIBIL! Valentina Pelinel a ramas FARA CUVINTE... Ce a facut Cristi Bocea in iNCHISOARE

Cristi Borcea si Valentina Pelinel sunt deja casatoriti, dar fostul dinamovist n-a prins in libertate momentul in care frumoasa blonda a adus pe lume doua fete, Indira si Rania, potrivit sport. ro. Chiar si. continuă pe B1

Cadavru in putrefactie, gasit intr-un apartament din Ploiesti! Cine era barbatul, vecinii au ramas fara cuvinte

Cadavrul a fost gasit aseara intr-un apartament din Ploiesti, zona Balea Lac, dupa ce o vecina a simtit un miros groaznic venind din locuinta. A pus mana pe telefon si a cerut ajutor prin apelul unic de.

TRAGEDIE pentru CRISTI BORCEA! Valentina Pelinel a CEDAT in preajma NASTERII! Nu se mai poate face nimic

Inainte de a naste, Valentina Pelinel i-a adus vesti triste lui Cristi Borcea, acesta fiind dupa gratii. Fostul top model a fost vazuta tot mai slabita, in urma cu cateva zile, semn ca vizitele la.

Caru' cu vedete: Alessandra Stoicescu este nsarcinata; Valentina Pelinel a nascut! Cristi Borcea, de 9 ori tatic; Ruptura. Zvonurile au fost confirmate de gestul radical al lui Shayk

Fosta judecatoare Geanina Terceanu sustine ca are si ea un copil cu Borcea. Declaratia a fost facuta, in sala de judecata, de fosta judecatoarea Geanina Terceanu, care a avut si ea o relatie cu Cristi Borcea. inainte de a muri Dem Radulescu a facut glume deocheate cu Andreea Marin. in toamna acestui an se vor implini 19 ani de cand celebrul actor a suferit un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )