Libnet.ro
UNICEF

01:05

In-credibilul este la Festival Enescu 2019. Asa ceva n-ai mai vazut. Sfidarea ordinii cu Villazon. Violoncelul lui Kniazev, atins de gratie si sudoare

Hotnews Hotnews,
 In-credibilul este la Festival Enescu 2019. Asa ceva n-ai mai vazut. Sfidarea ordinii cu Villazon. Violoncelul lui Kniazev, atins de gratie si sudoare

Villazon ieri seara a cantat ce-a cantat si a simtit ca-i ceva in neregula cu spectatorii din spatele scenei-pianului. Si a facut ceva incredibil: a mutat cu mana lui scaunele si le-a pus langa pian. Astfel, Zeul de pe scena a dat semnul unor schimbari ce-au daruit fericire Ateneului sobru. Alaltaieri s-a intamplat altceva. Kniazev n-a miscat muntii din loc, dar a oferit o lectie de fanatism pentru creatie: sudoarea interpretarilor lui se rostogolea rauri-rauri pe violoncelul sau. Aceste doua scene trebuie sa vi le povestesc. Exista scene, momente pe care nu le judeca istoria sau criticii muzicali. Exista scene pe care nu le vad si nu le simt decat alesii ritualului impus de Festivalul International George Enescu. Exista emotie de Festival care da lectii memorabile de omenesc. Monstrii sacri de pe scena sunt oameni. continuă pe Hotnews

Cod Rutier: Cat este punctul de amenda in 2019. Asa poti calcula cat inseamna in bani amenda ta

Iata tot ceea ce trebuie sa stie soferii! Care este punctul de amenda in anul curent si cum poate fiecare conducator auto sa-si calculeze amenda in bani? Cat a ajuns punctul de amenda, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului? Cat este punctul de amenda in 2019? No detalii despre nivelul punctului de amenda! Valoarea acestuia .

Bianca Andreescu e peste Simona Halep in clasamnetul WTA. Nu prea vezi asa ceva

Bianca Andreescu a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA dupa victoria din finala US Open. Sportiva canadiana de origine romana a depasit-o pe Simona Halep in ierarhia feminina, campioana de la Wimbledon clasandu-se in acest moment pe pozitia a 6-a. Mats Wilander, specialistul Eurosport, este de parere ca Halep a fost marea dezamagire .

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

Cardul de la Apple e cel mai inutil cutit, dar poate fi si asa ceva daca insisti

Cardurile din metal sunt o raritate. Iar Apple tocmai a lansat unul. Asa ca cineva l-a ascutit pana l-a transformat intr-un fel de cutit cu care nu poti face mai nimic. Sau poti face un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )