Libnet.ro
UNICEF

12:45

India: Zece bebelusi au murit dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o maternitate

Hotnews Hotnews,
 India: Zece bebelusi au murit dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o maternitate

Zece bebelusi au murit in urma unui incendiu care a izbucnit sambata intr-o maternitate din statul indian Maharashtra, o noua catastrofa care scoate in evidenta problemele grave cu care se confrunta spitalele din aceasta tara, scrie AFP. continuă pe Hotnews

India. Zece bebelusi au murit in urma unui incendiu intr-un spital VIDEO

Zece bebelusi au murit intr-un incendiu produs intr-un spital din India, membrii personalului grabindu-se sa evacueze sectia in primele ore ale zilei de sambata, informeaza BBC.

Zece bebelusi au murit in urma unui incendiu intr-un spital din India

Zece bebelusi au murit intr-un incendiu produs intr-un spital din India, membrii personalului grabindu-se sa evacueze sectia in primele ore ale zilei de sambata.

Cine este femeia care a murit dupa ce a fost impuscata in timpul protestelor violente din SUA. Ce mesaj transmisese cu putin timp inainte de tragedie

Femeia care a fost impuscata fatal in timp ce sustinatorii lui Donald Trump au asaltat miercuri Capitolul SUA se numeste Ashli Babbitt, un sustinator puternic al presedintelui care a slujit in Fortele Aeriene ale Statelor Unite. Cum a ajuns sa fie impuscata de catre politisti Femeia care a murit miercuri, dupa ce a fost impuscata .

Incendiu izbucnit in raionul Falesti, soldat cu un deces

Un barbat in varsta de 63 de ani si-a pierdut viata in urma unui incendiu care s-a produs in localitatea Pompa, raionul Falesti. Focul a cuprins o gospodarie particulara, in dimineata zilei de 7 ianuarie, transmite IPN.

Un barbat din Botosani a murit dupa ce a fost strivit de propriul autoturism

Un barbat in varsta de 47 de ani a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost strivit de propriul autoturism, iar deocamdata nu este cunoscut cum a ajuns acesta sub masina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )