Libnet.ro
UNICEF

19:45

Indian Wells: Finala dintre Simona Halep si Jelena Jankovic, duminica de la ora 20.00/ Simona: Pot castiga titlul, dar ma astept la un meci greu

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Finala dintre Simona Halep si Jelena Jankovic, duminica de la ora 20.00/ Simona: Pot castiga titlul, dar ma astept la un meci greu

Simona Halep cap de serie nr. 3) si Jelena Jankovic cap de serie nr. 18) se vor intalni duminica in finala turneului de la Indian Wells, de la ora 20. 00 ora Romaniei. continuă pe Hotnews

Live Text Indian Wells 2015. Simona Halep - Jelena Jankovic: duminica noaptea. Aproape de primul titlu din top 5 mondial

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, este la un pas de castigarea primului titlu Premier Mandatory din cariera sa. Romanca, ajunsa in finala dupa abandonul Serenei Williams, o va intalni, in u .

Cinci lucruri de stiut inaintea finalei Simona Halep-Jelena Jankovic. Halep poate deveni numarul unu in clasamentul anului

Duminica seara Simona Halep joaca in finala turneului de la Indian Wells si are sansa obtinerii celui de-al treilea titlu in 2015, dupa cele obtinute pana acum la Shenzen si Dubai.

Ora finalei de la Indian Wells dintre Simona Halep si Jelena Jankovic

Simona Halep si Jelena Jankovic vor disputa, duminica, finala turneului WTA Premier de la Indian Wells, iar organizatorii au anuntat deja ora partidei.

Jelena Jankovici, despre finala cu Simona Halep de la Indian Wells

Simona Halep 3 WTA) si sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) se vor duela in finala de la Indian Wells, duminica, incepand cu ora 20. Partida va fi disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cand va avea loc meciul cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in finala Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat partida dinainte de a incepe. Simona va juca impotriva Jelenei Jankovici si porneste cu doua avantaje mari.

ABANDON Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Serena Williams a abandonat!

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams. Mult asteptata partida nu a mai avut loc din cauza abandonului Serenei Williams. Aceasta a acuzat dureri la genunchi si a preferat sa se retraga fara sa joace nici macar o singura minge.

LIVE Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells (sambata dimineata 5:00)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams.

LIVE Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells (sambata dimineata)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams.

Simona Halep si Serena Williams joaca sambata dimineata, de la ora 5:00

Vineri noapte s-a stabilit ora semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams, de la Indian Wells.

Semifinale Indian Wells: Duelul campioanelor vs duelul finalistelor. Cine va urma pentru Halep/Williams

Indian Wells 2015. Semifinala dintre Simona Halep si Serena Williams, singurele jucatoare din top 10, ramase in circuit inca din sferturi, va da cel mai probabil si campioana acestui turne. Cea de a doua semifinala va avea loc int .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )