Libnet.ro
UNICEF

15:15

Indicele Dow Jones a consemnat cel mai mare declin zilnic de la Lunea Neagra din 1987 pana astazi

Adevărul Adevărul,
Indicele Dow Jones a consemnat cel mai mare declin zilnic de la Lunea Neagra din 1987 pana astazi

Indicele Dow Jones Industrial Average a consemnat, in sedinta de tranzactionare din 16 martie, un declin de 2. 997 de puncte -12,93%). Aceasta este cea mai mare scadere zilnica inregistrata de indice de la Lunea Neagra, crahul din 19 octombrie 1987, pana astazi, scrie CNN, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Wall Street a inregistrat cel mai grav declin consemnat dupa 1987

Indicii bursieri de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai grav declin consemnat dupa 1987, iar indicele S and P 500 a inchis la cel mai redus nivel din decembrie 2018, investitorii fiind ingrijorati ca pandemia de coronavirus este un oponent prea puternic fata de capacitatea de lupta a bancilor centrale, parlamentarilor sau a Casei Albe.

Programul Rabla clasic - cel mai mare buget din intreaga sa existenta

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), a anuntat ca, marti, demareaza programul Rabla Clasic, care anul acesta are cel mai mare buget din intreaga sa existenta, 405 milioane de lei, precum si cel mai mare numar de beneficiari din ultimii 15 ani, in jur de 60.

Aleksander Ceferin, dupa amanarea Euro 2020: UEFA a suportat cel mai mare sacrificiu

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a declarat ca forul european a suportat cel mai mare sacrificiu prin amanarea cu un an a turneului final al Campionatului European din aceasta vara.

Racing League Romania debuteaza cu record de participare. Peste 80 de piloti inscrisi la cel mai mare campionat de sim racing din Romania

Racing League Romania, cel mai mare campionat de sim racing din tara noastra, a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cursa de debut a avut loc in weekend-ul care tocmai a trecut si s-a desfasurat pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

Pandemia de coronavirus va afecta cel mai amplu exercitiu militar al NATO, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai, in sapte tari.

Spania, tara cu cel mai mare numar de infectati inregistrati in ultimele 24 de ore pe planeta

Infectiile identificate cu coronavirus in Spania continua sa creasca cu 25% pe zi, iar luni, numarul persoanelor infectate a ajuns la 9. 191, cu 1. 438 mai mult decat duminica, conform ultimelor date oferite de Ministerul Sanatatii.

Preturile petrolului au inregistrat cea mai mare scadere saptamanala de la criza financiara din 2008

Preturile petrolului au incheiat tranzactiile de vineri in crestere, dar un razboi al preturilor dintre Arabia Saudita si Rusia si extinderea la nivel mondial a pandemiei de Covid-19 au facut ca preturile sa inregistreze pe ansamblul saptamanii cel mai accentuat declin de la criza financiara din 2008.

Coronavirusul inchide cel mai mare bazar din Moldova. Peste 1.200 de angajati raman acasa

Cel mai mare bazar din Moldova se inchide intre 18 si 31 martie 2020. Decizia a fost luata de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Suceava, pentru prevenirea raspandirii noului virus, fiind discutate si masurile impuse de starea de urgenta declarata in tara.

Angajari masive si salarii majorate la cel mai mare retailer online

Un mare retailer online, recunoscut la nivel mondial, a decis sa faca angajari masive si sa majoreze salariile in perioada imediat urmatoare datorita cererilor mari de produse.

Cum au scapat de condamnare afaceristii care au devalizat cel mai mare producator de cupru din Romania

Prima instanta s-a pronuntat in dosarul in care trei oameni de afaceri romani au fost trimisi in judecata pentru devalizarea uneia dintre cele mai mari fabrici de fire de cupru din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )