Libnet.ro
UNICEF

12:15

Indicele fricii, la un nivel care a mai fost atins pe burse doar de trei ori in istorie

Hotnews Hotnews,
 Indicele fricii, la un nivel care a mai fost atins pe burse doar de trei ori in istorie

Principalul indice care masoara volatilitatea actiunilor americane, VIX, supranumit si indicele fricii, a crescut peste 50, ceea ce arata cat de tulburi sunt apele pe burse acum, noteaza Bloomberg. Indicele fricii semnalizeaza de obicei cand este pe cale sa se intample ceva rau pe burse, scrie si Business Insider. continuă pe Hotnews

Agitatie si marti pe bursele lumii: Wall Street a trecut rapid de la rosu la verde dupa deschidere / Actiunile europene au inceput cu cele mai mari scaderi de dupa votul pentru Brexit, dar au mai recuperat

Bursele asiatice si europene s-au inrosit marti dupa o zi de luni in care s-au consemnat scaderi importante, in special pe Wall Street. Marti, Nikkei-ul japonez a pierdut aproape 7%, iar alte piete importante din regiune au suferit corectii de circa 5 procente. Bursele europene au debutat si ele cu corectii, actiunile de pe Batranul Continent dechizand sedinta cu o scadere de 2,4%. ----------------16:49 Principalii doi indici de pe Wall Street sunt acum usor pe verde, cu o crestere de circa 0,2%16. 36 La scurt timp dupa deschiderea pietei americane, Dow Jones scazuse cu aproape un procent iar SP 500 cu circa 0,7%. 52 Dow Jones mini e la - 1,19%, iar SP mini la -0,76%14:43Indicele fricii, la un nivel care a mai fost atins pe burse doar de trei ori in istorie 13. 57 Actiunile de pe bursele lumii au pierdut 4. 000 de miliarde de dolari din valoare fata de maximele record atinse in urma cu doar opt zile13:19 Sectorul materiilor prime pare sa fi scapat de corectiile consistente de pe bursele de actiuni. Bloomberg Commodity Index este la doar minus 0,2%.

Wall Street, inceput de saptamana cu emotii. Indicele Dow Jones, cea mai scazuta valoare din 2008

Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scadere de 1. 175 de puncte, cea mai mare dupa criza financi.

Recidivistul care a violat o femeie dupa eliberarea sa din inchisoare nu a mai fost gasit. Este cautat de o saptamana

Radu Fonea a fost dat in urmarire nationala de o saptamana, la scurt timp dupa ce o femeie a reclamat ca a fost violata de acesta.

Andrei Lazar, fiul judecatoarei Liliana Lazar, condamnat la inchisoare intr-un nou dosar. in ce scandaluri a mai fost implicat

Andrei Lazar, baiatul unei judecatoare din Craiova, a fost condamnat de Curtea de Apel Constanta la 2 ani si 6 luni de inchisoare pentru conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere, dar si pentru lovire si alte violente. Sentinta a fost data pe 1 februarie si este definitiva.

Cum au reusit Leonardo DiCaprio si Kate Winslet sa salveze viata unei mame care mai avea sase luni de trait

O femeie din Marea Britanie,Gemma Nuttall, urma sa devina mama, dar a fost diagnosticata in 2013 cu o forma agresiva de cancer. Gemma a refuzat tratamentul pentru a nu-i risca viata bebelusului.

Soarta romanului condamnat pentru furtul a 30 de kilograme de aur dacic. Comoara nu a mai fost gasita de 20 de ani

Darius Liviu Baci, condamnat in urma cu doi ani pentru traficarea mai multor tezaure antice valoroase furate din Sarmizegetusa Regia, printre care si o caldare de galbeni, a cerut instantei anularea sentintei. Statul roman ii cere daune de milioane de euro pentru comorile disparute.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )