Libnet.ro
UNICEF

21:45

Indicele ROBOR a ajuns la cea mai ridicata valoare din ultimii trei ani si jumatate

Antena3 Antena3,
Indicele ROBOR a ajuns la cea mai ridicata valoare din ultimii trei ani si jumatate

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca pe piata interbancara, ajungand, miercuri, la 2,77% pe an, de la nivelul de. continuă pe Antena3

Un nou record in piata auto: aprilie a fost cea mai buna luna din ultimii 9 ani

Piata auto din Romania a depasit in aprilie cifra de 15. 800 de unitati, fiind cea mai buna luna din ultimii 9 ani, ceea ce face ca volumul total al vanzarilor dupa 4 luni sa ajunga la 51. 853 unitati, cu 27,8% mai mult decat in aceeasi perioda a anului.

Imagini revoltatoare filmate in cea mai mare piata din Bucuresti

Un copil a murit, sute de oameni ajung la urgente din cauza pericolelor din farfurie, dar siguranta alimentelor din magazine, restaurante sau piete NU este inca o urgenta pentru autoritatile din Romania.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta alocare din PIB pentru aparare

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au alocat in 2016 din cheltuielile publice aproximativ 200 de miliarde de euro pentru sectorul de aparare, echivalentul a 1,3% din PIB, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

VESTE PROASTA pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a ajuns la un nou MAXIM

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut marti la 2,75%, potrivit datelor BNR. Luni, acesta stagnase la 2,74%. Valoarea indicelui Robor.

Cea mai veche uzina a Brasovului, la un pas de colaps. Roman SA nu are niciun contract incheiat in acest an

Roman SA, cea mai mare uzina din istoria Brasovului, nu are niciun contract incheiat in 2018. Compania spera sa obtina comenzi din Pakistan. Conducerea uzinei spune ca piata din Romania este inaccesibila din cauza conditiilor impuse la licitatii.

Adriana Iliescu, la un pas sa-si piarda titlul de cea mai batrana mama. O femeie de 70 de ani este pe punctul sa-i ia locul

O femeie de 70 de ani pretinde ca este insarcinata in sase luni cu cel de-al optulea copil. Daca va da nastere, Maria de la Luz, din Mazatlan, Mexic va deveni cea mai batrana mama din lume, luand locul.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DEZASTRU TOTAL pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou RECORD

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,75%, de la 2,74% pe an cat era luni, potrivit.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )