Libnet.ro
UNICEF

09:30

Indicele ROBOR la 3 luni a atins pragul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicele ROBOR la 3 luni a atins pragul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, atingand astazi nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Dobanzile continua sa creasca: Indicele Robor la 3 luni a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie news. ro.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

Cei care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste. Ce spun analistii despre indicele ROBOR

Romanii care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste: le cresc ratele. Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se indexeaza dobanda la aceste credite, a a atins.

Panica pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a crescut cu aproape 10% intr-o singura zi

Panica pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a crescut cu 10% intr-o singura zi. Potrivit BNR, ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in.

Indicele ROBOR atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni care reprezinta rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele) a crescut din nou, ajungand astazi la 1,46%, de la nivelul de 1,25% anuntat ieri, care era nivelul maxim al ultimelor 24 de luni.

Indicele Robor nu se opreste din crestere. A urcat pana la 1,46% pe an

Indicatorul Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la cele mai multe credite in lei, a urcat joi pana la 1,46% pe an, de la 1,25%. in acelasi timp, Robor la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )