Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele Robor la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la 6 luni a crescut miercuri la 2,43%, cel mai mare nivel din 31 octombrie 2014, cand a fost 2,45%. Pe de alta parte, indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majori. continuă pe Antena3

Indicele Robor la 6 luni a ajuns la 2,43%, CEL MAI MARE nivel din octombrie 2014!

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,09% pentru a sasea zi consecutiv, dar indicele Robor la 6 luni a crescut la 2,43%, cel mai mare .

Apple lanseaza cel mai mare iPhone din istorie

Apple lanseaza anul acesta trei noi smartphone-uri, intrecare si cel mai mare iPhone din istorie. Celelalte doua modele sunt: un telefon modernizat de aceeasi dimensiune ca actualul iPhone X si un model mai.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a trecut cu bine de testele de pista

Cel mai mare avion din lume, gigantul Stratolaunch, conceput de compania Stratolaunch Systems pentru a plasa satelitii pe orbita, a efectuat, zilele acestea, teste de pista.

Cel mai mare avion din lume a trecut cu bine de testele de pista VIDEO

Cel mai mare avion din lume, gigantul Stratolaunch, conceput de compania Stratolaunch Systems pentru a plasa satelitii pe orbita, a efectuat, zilele acestea, teste de pista.

Faze tari:Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie;Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, a efectuat primele teste complete la sol;Descoperirea socanta facuta de o britanica in interiorul uniformei fiicei sale: Am fost dezgus

Cantitatea uriasa de apa de pe Luna va ajuta omenirea in viitorul apropiat. Cercetatorii au remarcat ca apa este prezenta mai ales ca OH o molecula hidroxil reactiva, in loc de H2O) si nu poate fi usor accesata. Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie. De indata ce au aflat de istoricul familiei, rudele lui Hitler au facut un pact sa nu faca vreodata copii.

Loto 6/49: Cel mai mare report din istorie la jocul Joker

Loto 6/49. Joi, 1 martie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de duminica, 25 februarie, Loteria Romana a acordat 26. 109 castiguri in valoare.

3,6 milioane de euro la Joker. Cel mai mare report din istoria acestui joc

Loteria Romana anunta pentru tragerea de joi un report de peste 3,6 milioane de euro la categoria I .

Apple va lansa in acest an trei smartphone-uri noi, intre care cel mai mare iPhone din istorie

Apple se pregateste sa lanseze in acest an trei smartphone-uri noi, si anume cel mai mare iPhone din istorie, un telefon modernizat de aceeasi dimensiune ca actualul iPhone X si un model mai ieftin care va avea unele functii importante ale iPhone X, relateaza Bloomberg.

SUA, cel mai mare producator mondial de petrol in 2019

SUA vor devansa Rusia, devenind cel mai mare producator mondial de petrol, cel mai tarziu in anul 20.

Cel mai mare producator de aur din Australia intra in actionariatul Lundin Gold

Newcrest Mining Ltd. , cel mai mare producator de aur din Australia, a investit 250 de milioane de dolari in achizitia unei cote de 27,1% din compania miniera canadiana Lundin Gold Inc. , informeaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3401 seconds )