Libnet.ro
UNICEF

05:00

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa scada pentru a 6-a sedinta consecutiva din 2019: la cat se situeaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Indicele ROBOR la 3 luni continua sa scada pentru a 6-a sedinta consecutiva din 2019: la cat se situeaza

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, continua sa scada pentru pentru a 6-a sedinta consecutiva din 2019, 10 ianuarie. Aflati din materialul de mai jos. continuă pe Wall-Street Ro

ROBOR la 3 luni continua sa scada: la cat se situeaza astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila din piata interbancara, continua sa scada pentru a treia sedinta consecutiva din acest an, 7 ianuarie. Aflati din materialul de mai jos cum a.

ROBOR la 3 luni continua sa scada: la cat se situeaza astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila, continua trendul descendent inregistrat odata cu inceperea acestui an si in sedinta de astazi, 8 ianuarie 2019. Aflati din materialul de mai.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,92%. Este cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate marti de Ba.

Indicele Robor la 3 luni a coborat la 2,90%, cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,90%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a coborat la 2,90%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,90%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de.

Veste buna pentru romanii cu credite. Indicele Robor la trei luni a coborat cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

Ce se intampla cu creditele romanilor. Indicele ROBOR a scazut la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )