Libnet.ro
UNICEF

19:45

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%

Adevărul Adevărul,
Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

ROBOR la trei luni a crescut la 2,75%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,75%, comparativ cu valoare inregistrata 2,74% in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

VESTE PROASTA pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a ajuns la un nou MAXIM

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut marti la 2,75%, potrivit datelor BNR. Luni, acesta stagnase la 2,74%. Valoarea indicelui Robor.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,74%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, astazi, la 2,74%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,75%, de la 2,74% pe an cat era luni, potrivit.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,74% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 2,89%, cel.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )